Rakitić: Mogli smo zabiti još pogodaka, ali pobjeda je najvažnija

”Uvijek je u utakmicama s Turskom bilo puno borbe, puno srca. Uz malo sreće mogli smo zabiti drugi i treći gol, ali najvažnije je da smo uzeli tri boda,” kazao je nakon pobjede nad Turskom (1:0) na startu EURA Ivan Rakitić.

“Sada ne smijemo dozvoliti nikakvo opuštanje. Danas ćemo uživati u ovoj pobjedi, ali od sutra mislimo na nastavak prvenstvu u kojem nas očekuju još dvije teške utakmice. Mi nismo reprezentacija koja može nekoga pobijediti s 80 posto angažmana, mi moramo u svim segmentima igre dati sto posto, vidjeli ste Ćorluku, krvario je, ali je odbijao napustiti teren”, javlja Hina.

Rakitić se složio s ocjenom da je ključno za našu igru bilo zaustavljanje dvojice najboljih napadača Turske Arde Turana i Cakanoglua.

“Turska ima dobru momčad i opasnost prijeti sa više strane, ali mi smo bili dobri i borbenu smo ušli u utakmicu, Prije njezina početka, rekli smo jedan drugom ako u ovoj utakmici svi ne damo sve od sebe, onda je bolje i da ne ulazimo u utakmicu. Večeras smo bili bolji i šteta što nismo ranije iskoristili neku od prilika da mirno uđemo u završnicu utakmice”, rekao je Rakitić u prvom intervjuu nakon utakmice novinaru HRT-a.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: