Radovi u Mostaru: Zatvara se i prometni trak iz pravca Široki Brijeg – novi most

Tvrtka “ELKO-MARIĆ” d.o.o. Mostar počela je u ponedjeljak u Mostaru s radovima na rekonstrukciji javne rasvjete u Ulici hrvatskih branitelja (Bulevar) dok će radovi u Ulici kralja Tomislava (Avenija) početi, kako je najavljeno iz toga poduzeća, u utorak, 11. prosinca.

Radovi će se izvoditi prema dozvolama, odnosno rješenjima o izmjeni režima prometa dobivenih od Ureda za inspekcijske poslove Grada Mostara te Federalnog ministarstva prometa i veza, piše Večernji list BiH.

U navedenim razdobljima doći će do potpune obustave prometovanja i preusmjeravanja na sljedećim dionicama u Ulici hrvatskih branitelja, i to: dionica Španjolski trg – Dom zdravlja: potpuno zatvaranje desnog prometnog traka gledano od sjevera k jugu, a promet će se preusmjeravati sa Španjolskog trga kroz Ulicu kralja Zvonimira i dalje kako slijedi.

Također se za promet zatvara i jedan suprotni prometni trak.  Obustava traje od 3. do 7. prosinca.

Dionica Dom zdravlja Mostar – Franjevačka crkva: zaustavljanje kompletnog lijevog prometnoga traka gledano od sjevera k jugu, a promet se preusmjerava ulicama Onešćukova – Husnije Repca čiji se smjer privremeno mijenja. Također se za promet zatvara i suprotni prometni trak. Obustava traje od 7. do 10. prosinca.

Dionica Franjevačka crkva – Lučki most: zaustavljanje komletnoga lijevog prometnoga traka gledano od sjevera k jugu, a promet se usmjerava iz Ulice hrvatskih branitelja u Ulicu Stari Pazar, zatim Ulicu Gojka Vukovića i nadalje kako slijedi.

Također se za promet zatvara i jedan suprotni prometni trak. Radovi će se izvoditi od 10. do 13. kolovoza.

U Ulici kralja Tomislava predviđena je obustava prometa kompletnoga jednog prometnog traka iz pravca Široki Brijeg – novi most u Mostaru te će se zatvoriti i jedan suprotni prometni trak.

Promet će se preusmjeravati u svemu prema rješenjima koja su izdala mjerodavna tijela s gradske i federalne razine.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.