“Radost Viteza”: Uspješno realiziran prvi projekt Hrvatske udruge mladih u Središnjoj Bosni

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni – Vitez uspješno je realizirala svoj prvi projekt pod nazivom “Radost Viteza”.

U ovom projektu bilo je organizirano natjecanje u društvenoj igri ,”Čovječe ne ljuti seW.

Natjecanje je bilo podijeljeno u dvije kategorije:

  • od 9-16 godina,
  • iznad 16 godina.

Djeca su imala besplatnu prijavu, dok su odrasli trebali platiti kotizaciju od 5 KM. Treba spopomenuti da je ovaj turnir imao i humanitarni karakter jer će cjelokupni prilog biti uplaćen na račun jednom studentu s područja središnje Bosne, piše Novabila.info.

Predsjednik Udruge Mateo Marić kazao je kako su ovim projektom pokazali da u Središnjoj Bosni ima života, da ima mladih ljudi koji žele biti “Vitez” svoga mjesta.

Raduje me činjenica da sam vidio mlade ljude koji su sretni, koji pomažu jedni drugima. Raduje me također što će svaki sudionik ovoga projekta sa sobom odnijeti radost u svoj dom, školu, posao i svoje okruženje, izjavio je Marić.

Rzultati natjecanja

KATEGORIJA OD 9-16 GODINA

MJESTO – Marko Ramljak
MJESTO – Maja Mišković
MJESTO- Dajana Matošević

KATEGORIJA OD 16 GODINA

MJESTO – Martina Stipinović
MJESTO – Ivana Šarić
MJESTO – Mario Ćalić

Iz Udruge su dodali kako je ovo prvi projekt od nekolicine koje Udruga želi realizirati te su zahvalili svim dobročiniteljima koji su na bilo koji način pomogli pri realizaciji ovog projekta te volonterima koji su na nesebičan način pomogli pri realizaciji projekta.

Udruga je zahvalila i gospodinu Mariju Ćaliću na ustupljenom prostoru, kao i svim sudionicima ovog projekta i turnira, a posebno onim najmlađim, rekao je predsjednik Marić.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.