Radončić oslobođen po svim točkama optužnice

Fahrudin Radončić, lider SBB-a, oslobođen je krivnje po svim točkama optužnice.

Sud Bosne i Hercegovine danas je prvostupanjskom presudom oslobodio krivnje Fahrudina Radončića, Bakira Dautbašića, Bilsenu Šahman i Zijada Hadžijahić po svim točkama.

U Sudu BiH je velika gužva, zbog čega veliki broj novinara nije mogao ući u zgradu i pored tri osigurane sudske prostorije za novinare, javljaju Nezavisne novine.

U trenutku izricanja presude, kada je predsjednica suda, Hasija Mašović, izricala presudu, u sali se među gostima začuo gromoglasan aplauz i uzvici jer su u sudnici nazočili mnogi članovi SBB-a, koji su došli pružiti podršku predsjedniku stranke.

Sud Bosne i Hercegovine potvrdio je 15. veljače 2016. godine optužnicu koja je teretila Fahrudina Radončića i Bakira Dautbašića da su počinili kazneno djelo udruživanje radi činjenja kaznenih djela – ometanje rada pravosuđa i davanje nagrade ili drugoga oblika koristi za trgovinu utjecajem.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Opet trebamo biti taoci i žrtve kriminalne mafije i slušati hvalospjeve o poštenju milijardera koji su do rata bili kokuzi…Međutim pobjeda Fahre je bitna i vrijedna po tome što je pobjeđena politika montiranih procesa od strane Bakira Izretbegovića i njemu podređenih državnih službenika…Sve ostalo je farsa i zabluda da u ovoj državi još dugo pravi lopovi ,kriminalci neće odgovarati…Ne mislim na samo Fahru nego na stotine takvih i sličnih mafijaša…Ali ne za ovakva izmišljena djela nego za ono stvarno što su počinili protiv zakonito i stekli milijune i milijarde na štetu građana i države…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.