Radončić odbacio svaku mogućnost koaliranja sa SDA

Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić rekao je kako ne postoji niti minimum šanse da SBB u ovom mandatu uđe u koaliciju sa Strankom demokratske akcije (SDA).

Ne postoji niti teoretska šansa da SBB koalira sa SDA. U ovom trenutku je najvažnije dokumentirati brutalnu izbornu krađu i zatražiti sankcioniranje naredbodavaca, organizatora i realizatora krivotvorenja izborne volje građana, rekao je Radončić za za Klix.ba.

On je kazao kako će SBB podržati da se u BiH napravi vlast po ukupnoj volji građana te da je svakome egzaktno jasno da SDA i nakon izborne krađe, koju je otkrilo više stranaka, nije legitimni “vlasnik” izborne volje naroda.

Naprotiv, više od 75 % birača nije željelo glasovati za SDA i svoje je povjerenje dalo drugim političkim subjektima i potpuno je jasno da taj novi blok ima većinu za sve županije u kojima su najbrojniji Bošnjaci, ali i za federalnu i državnu razinu vlasti. Osobno mislim da bi jedino ovakav rasplet vratio BiH na europski put, kazao je Radončić.

Zaključio je da bi uz to bilo i pravedno da oni koji su organizirali izborni inžinjering, prijetili drugim strankama, zastrašivali narod i vršili razne vrste pritiska, nakon 28 godina loše vlasti, odu u oporbu.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Fahro vidi kad te pokrade i orevari tvoj. E sad zamisli kako je hrvatima kad ih vi bosnjaci svjesno kradete i podkradete sve ove godine samo zato sto su malobrojniji u Federaciji. Tako i ovaj put vi bosnjaci izabraste Zeljka Komsica koji nema ama bas nista sa hrvatima izuzev sto ih mrzi iz dna duse i to ne skriva kao i ovih 220 099 bosnjaka koji su mu dali glad. To nije glas za Komsica jer nije nista ponudio, nikad nista uradio pametno i korisno za drzavu BiH- nu i njene narode nego je ovo glas protiv hrvata. E to moj Fahro zalosti i to nije dobro..Svrsto si se na njihovu stranu i zato te ne zalimo. Vidi kako je biti prevaren oci na oci a nemocan. Nepravda boli Fahro i urusava temelje ove drzave, svatko pametan to zna…

  • Mujaga dragi pa valjda je Fahro gradio tornjeve sa kapitalom i lovom mocnika iz tadasnjeg SDA – je a ne ja i mali obicni ljudi. Ja i svi normalni ljudi, gradani se veselimo danu kada ce svi ovi mocnici ma kojem narodu, partiji, stranci pripadali morati podastrijeti imovinsku karticu i objasniti kako su preko noci postali milioneri a neki i milijarderi. Samo budala i glup covjek moze stititi politicku mafiju koja nas krade 22 god. Ali u ovako uredenoj drzavi mi smo daleko od neovisnih institucija a tako i od neovisnog pravosuda. Znaci lopine ove su i dalje slobodni i zasticeni. Imaju lovu a sa lovom u ovoj drzavi mozes sve ocito…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.