Radončić: BiH će sigurno i u miru još dugo i uspješnije živjeti

Bosna i Hercegovina će sigurno i mirno preživjeti Dodikove secesionističke provokacije, razne mape i samokandidiranje za bošnjačkog ratnog vođu.

Ponuda Milorada Dodika da se formiraju timovi za razdruživanje je nedopustiva ratna provokacija, na koju Bošnjaci nikada pristati neće. Tu nema i ne treba biti dileme ni za koga. Kao što nema dileme da ponuda Bakira Izetbegovića, da on predvodi Bošnjake u rat nije legitimna, niti legalna, naveo je u svojoj izjavi za javnost predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić.

Kako je priopćeno iz SBB-a, Radončić smatra da nije legitimna, jer “za 25 godina upravljanja našim narodom ima porazan rezultat da smo postali najnerazvijeniji dio Europe, nema državničke vizije, uspješnog ekonomskog razvoja, stvaranja novih vrijednosti, nema relevantnih međunarodnih komunikacija na visokoj razini, a bošnjački politički faktor, koji je naslijedio od svog oca i svih Bošnjaka, doveo je na najnižu moguću razinu”.

Legalistički se, također, postavlja pitanje čemu onda Predsjedništvo BiH, kao vrhovni komandant Oružanih snaga BiH i čemu smisao postojanja naše državne vojne sile, ako se jedan stranački ili umišljeni nacionalni lider unaprijed nudi kao jedini mogući komandant. S gospodinom Izetbegovićem se mogu složiti u tome da Bošnjacima uvijek na umu mora biti spremnost da čuvaju i da se na svaki način bore za opstanak Bosne i Hercegovine, navodi Radončić.

On poziva Izetbegovića i Dodika da, kako kaže, napokon počnu raditi za građane i narod.

Za početak, neka nabave dva milijuna doza cjepiva, neka zaustave svakodnevno masovno umiranje naroda na čiju zaštitu se javno pozivaju, neka prestanu s bagatelnom rasprodajom državnih dionica po svijetu, neka vrate državne poslove u državne institucije i posvete se ekonomskom razvoju i zaustavljanju masovnog iseljavanja u inozemstvo. Jedini rat koji je potreban Bosni i Hercegovini je rat protiv pandemije, korupcije, nepotizma, zloupotrebe državnih funkcija i resursa u privatne i stranačke svrhe. Dosta je više prepadanja naroda, jer naša je država preživjela i mnogo opasnije papire od navodno Janšinog ili Dodikovog secesionističkog mlaćenja prazne slame, navodi Radončić.

U priopćenju se zaključuje kako će Bosna i Hercegovina sigurno i u miru još dugo i uspješnije živjeti, ali “Izetbegovićeva i Dodikova koalicijska vlast i dogovorene provokacije neće i ne trebaju”.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

  • Jedina mogućnost opstanka BiH jeste da Hrvati budu ravnopravni sa visokim stupnjem autonomije i zaštitom nacionalnih interesa. U tom slučaju Hrvati će poduprijeti opstanak BiH i onda Srbi nemaju šansu za odcjepljenje. U svakom drugom slučaju BiH je neodrživa pa eto vi Bošnjaci nastavite dalje sa svojom politikom.

  • Nema mira…U Opatiji 3 hotela puna civilne vojske…Migrantims se prave stanovi.u Mostaru zakupljuju kuce po bosni naoruzavaju.ih… Rat je uveliko u pripremi…..

  • A tko ce to ratovati, Bakir, Dodik i njihova rodbina ili Covic i njegova. Macko o rep te dpinove rata okacite. Nek ratuju ovi sto su ih uvalili na poslove drzavnih firmi. Onaj tko je jednom ratovo, strada bio prevaren vise puta od devedesetih, tesko da taj uzme pusku za ove lopove i ratne profitere…

  • Kao prvo “Bošnjaci” ne postoje, kao drugo da Muslimani nisu napali Hrvate, mogli smo zajedno oslobodit čitavu BiH. Pošto Muslimani prisvajaju “bošnjaštvo”, već samim tim vrše agresiju na druga dva naroda u BiH.

  • Samo slijepac ne vidi da Bakir i Erdogan spremaju rat. Pitanje je samo kako će se Rusi postavit i ima li takozvana EU ikakav plan B. Moglo bi bit kao na Cipru, turska okupacija i protjerivanje Grka sa sjevera.

  • Kakav rat? Bit ce kako veliki kazu. Neka se prestanu kocoperiti.Vladajuci ce izgubiti na izborima i to je to.Bez veze masu motikama. U slucaju rata, desit ce se velika seoba stanovnistva, na to mislim i vojno sposobnih muskaraca. Nije ovo vise 1991.Bakire!U kucu i ne laj.

  • Predlazem da ratuju Dodik, Covic i Izetbegovic i njihove obitelji, a u prvim redovima da im budu svi njihovi uhljebi iz drzavnih sluzbi koji ih godinama svojim glasovima drze na vlasti. Ja sigurno necu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.