Radne akcije u središtu Posušja i Ljubuškog

U samom središtu Posušja i Ljubuškog ovih dana traju radne akcije.

U Posušju su u tijeku radovi na uređenju platoa u neposrednoj blizini Radio Posušja, ali i rekonstrukcija kolnika u Ulici kraljice Jelene.

Trenutno se radi na grubim radovima, iskopima, u sklopu kojih će se u potpunosti zamijeniti stara elektro i telekomunikacijska infrastruktura kao i ona vezana za distribuciju vode i odvodnju oborinskih voda.

Potom će se pristupiti navlačenju nove asfaltne podloge čime će se vozačima ove kratke, ali vrlo prometne ulice ponovno omogućiti nesmetano i kvalitetnije prometovanje iz glavne Ulice fra Grge Martića prema javnim obližnjim institucijama i ustanovama, kao i prema južnim gradskim četvrtima te obrnuto.

Foto: Općina Posušje

Uz radove na kolniku uređuje se i plato uz novoobnovljenu zgradu Radio Posušja, što znači uređen parking, zelene površine i postavljanje javne rasvjete koja do sada nije postojala, a što će značiti dodatnu sigurnost za pješake i vozače u noćnim satima, priopćili su iz Općine Posušje.

Što se tiče Ljubuškog, radi se na rekonstrukciji nogostupa u Ulici hrvatskih branitelja, samom središtu grada. Radovi su započeli 20. travnja, a trajat će 15 dana, obavijestili su iz Službe za stambeno komunalne poslove Grada Ljubuškog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Radio Ljubuški📻 (@radio_ljubuski)

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.