Radionica ”Ukrasimo božićno drvce dobrotom” u Posušju i Mostaru

Već treću godinu za redom, volonteri Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać izrađuju prekrasan božićni nakit u sklopu tradicionalnih radionica ”Ukrasimo božićno drvce dobrotom!”.

Ove originalne i raznovrsne rukotvorine moći ćete kupiti na nekoliko različitih lokacija u nadolazećem razdoblju.

Zahvaljujući suradnji s udrugom kreativaca Moje zlatne ruke, Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać će biti dio izložbe kreativaca koja će se održati 6. i 7. prosinca u Mepas Mallu u Mostaru. Izložbeni prostor Udruge, gdje vas čekaju vrijedni volonteri sa divnim i zanimljivim božićnim nakitom, možete posjetiti u razdoblju od 9:00 do 21:00 sat.

izlozba_plakat

Osim u Mostaru, božićni nakit Udruge će se moći kupiti i u Posušju.

Na poziv Vijeća mladih općine Posušje i Udruge Primus, Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać će i ove godine sudjelovati na božićnom sajmu kreativnosti ”Budi dobar kao mali Isus” gdje će svi posjetitelji imati priliku kupiti prekrasni božićni nakit te tako dati svoj doprinos radu Udruge. Sajam će se održati u subotu, 6. prosinca na blagdan svetog. Nikole, na Trgu branitelja u Posušju.

Posjetite izložbene prostore Udruge u Mostaru i Posušju i ukrasite svoje božićno drvce dobrotom, navode iz Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.