Radio Ritam Mostar: Jeste li im upamtili cijelu play listu? | Jabuka.tv

Radio Ritam Mostar: Jeste li im upamtili cijelu play listu?

Adele – When we were young jedan je od nekoliko hitova koji se vrte u krug 24 sata dnevno na frekvencijama Radija Ritam Mostar.

Poznata frekvencija 104.6 MHz do prije nekoliko godina je bila u vlasništvu poznatog Studija 88. Frekvencije nekoliko radijskih postaja diljem BiH (Mostar, Sarajevo, Zenica, Visoko, Banja Luka) kupila je radijska grupa Soundset. Među njima je bio i mostarski Studio 88.

Najbolji DJ u gradu, samo polako uz ritam Mostara, u ritmu tvoga dana, tvoji zvučnici vole… samo su neki od slogana ovoga radija koji na FM nebu Hercegovine (ali i Bosne) nije izdržao ni 3 godine. Pompozno najavljivani projekt propao je u nekoliko godina, ljudi su poslani kućama. Od tada računalo samo bira glazbu.

Prema izvješću Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Radiju Ritam Mostar oduzeta je dozvola za emitiranje.

“Radiju Kastel d.o.o. Banjaluka – Radio Ritam Banja Luka, Studio 88 d.o.o. za medijsku djelatnost Mostar – Radio Ritam Mostar, i Ritam Radio d.o.o. Sarajevo – Radio Ritam Sarajevo je oduzeta Opća dozvola za radijsko emitiranje koje se vrši putem zemaljske radiodifuzije. Izvršna mjera je izrečena kao rezultat nepoštivanja tehničkih uvjeta dozvole za emitiranje, te neizmirivanja financijskih obveza kako prema Agenciji, tako i prema državi u pogledu neplaćanja doprinosa za korištenje radiofrekvencijskog spektra”, stoji u pregled izrečenih izvršnih mjera za mjesec veljaču RAK-a.

Sve ovo znači da je samo pitanje vremena kada će na frekvenciji 104.6 MHz zavladati šum. Do tada uživajte uz ovih nekoliko hitova:

Adele – When we were young
Avicii – Days
Arctic Monkeys – Do I wanna know?
Boney M. – Dreadlock Holiday

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: