Rachel i Ross (Jennifer i David) otkrili veliku tajnu

“Prijatelji” su se u četvrtak 27. svibnja vratili na ekrane i to putem HBO-a, na kojem je prikazan specijal “Prijatelji: Ponovno zajedno (Friends: The Reunion)”.

Njihov povratak razveselio je sve obožavatelje ove kultne serije, a zbog ovog specijala jednako su bili uzbuđeni i glumci koje je upravo ova serija odvela na staze slave.

Uoči prikazivanja specijala Jennifer Aniston i David Schwimmer gledateljima su otkrili jednu dobro čuvanu tajnu o njima i iznenadili su sve priznanjem kako ljubavna kemija nije bila aktualna samo između Rachel i Rossa, njihovim likovima, nego i među njima.

Glumci iz “Prijatelja” u ugovorima su imali stavku koju su morali poštovati, a glasila je da nipošto ne smiju izvan seta biti u ljubavnoj vezi jedni s drugima.

Aniston i Schwimmer otkrili su kako su oni tu stavku ugovora skoro prekršili jer je među njima zaiskrilo.  Tijekom prve sezone zaljubio sam se u Jennifer i u jednom trenutku ti su osjećaji bili obostrani. Ali nikada nismo prešli granicu prijateljstva, poštovali smo jedno drugo, priznao je David Schwimmer.

Vratili su se Prijatelji: Pogledajte trailer za novu epizodu

O njihovoj ljubavi koja je zaživjela samo pred kamerama u ulogama Rachel i Rossa. Sjećam se kako sam rekla Davidu: ‘Bit će ružno ako ćemo prvi put zajedno biti na nacionalnoj televiziji’. Mi smo na kraju svoju ljubav usmjerili u Rossa i Rachel, Aniston je rekla, piše Večernji.hr.

Nakon što je objavljen ovaj isječak intervjua, obožavatelji su počeli gomilati reakcije na društvenim mrežama i bili su u nevjerici kada su čuli da su Aniston i Schwimmer bili zaljubljeni na početku snimanja serije.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.