Quentin Tarantino po drugi put postao otac

Redatelj Quentin Tarantino i njegova supruga Daniella Pick dobili su drugo dijete.

Tarantino i njegova 20 godina mlađa supruga, nakon sina Lea koji se rodio u veljači 2020., sada su dobili djevojčicu.

Daniella i Quentin Tarantino su sretni što mogu objaviti da je Daniella rodila njihovu malenu djevojčicu 2. srpnja 2022., mlađu sestru Leu njihovom prvom djetetu, rekao je par u zajedničkoj izjavi, prenosi People.

Tarantino i 20 godina mlađa Daniella, koja je kći izraelske kantautorice Tzvike Pick, upoznali su se 2009. dok je redatelj bio u Izraelu, gdje je promovirao svoj film Inglourious Basterds. Par se zaručio u lipnju 2017., a vjenčao se u studenom 2018. u Los Angelesu.

Prošle je godine Tarantino u intervjuu s Jimmyjem Kimmelom objašnjavao zašto je nazvao sina Leo. Mnogi su mislili da je dobio ime po Leonardu DiCapriju, s kojim je redatelj surađivao na filmovima Django Unchained i Once Upon a Time in Hollywood.

Skoro ga nismo tako nazvali jer bi ljudi pretpostavili da sam ga nazvao po Leonardu DiCapriju. Nema ništa loše u tome, ali dobio je ime po djedu moje žene, ali i zato što je u našim srcima bio naš mali lav. Dakle, on je lav. Tako smo razmišljali o njemu, rekao je tada oskarovac.

Tarantino i njegova obitelj trenutno žive u Tel Avivu u Izraelu, a Lea odgajaju da govori i engleski i hebrejski.

(www.jabuka.tv | Foto: Imago Images)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.