Quentin Tarantino okuplja poznatu ekipu u svom novom filmu

Quentin Tarantino počeo je okupljati glumačku ekipu za svoj najnoviji film Once upon a time in Hollywood. Najnovije pojačanje uključuje Burta Reynoldsa, Tima Rotha, Michaela Madsena i Kurta Russella.

Once upon a time in Hollywood će biti jedno epsko ponovno udruživanje Tarantina i velikog broja njegovih stalnih glumačkih suradnika. Ovo će biti četvrta suradnja između redatelja i Rotha i Madsena. Oba glumca pojavili su se u Tarantinovom redateljskom prvijencu Reservoir Dogs, dok je Roth zatim glumio u Pulp Fictionu, a Madsen u Kill Billu. Obojica su, kao i Russell, glumili i u posljednjem Tarantinovom filmu Mrska osmorka.

Jedino Burt Reynolds do sada nije imao prilike surađivati s Tarantinom. Legendarni glumac naći će se u ulozi Georgea Spahna, rančera na čijem je posjedu bilo sjedište Masonove obitelji. Za Rotha, Madsena i Russella još ne znamo u kojim će se ulogama naći, piše MojTv.hr.

U glumačkoj ekipi već se nalaze Leonardo DiCaprio, koji je glumio u Tarantinovom Odbjeglom Djangu, i Brad Pitt, kojeg smo gledali u Nemilosrdnim gadovima.

Radnja filma smještena je u Los Angeles 1969. godine i vrti se oko lika Ricka Daltona (DiCaprio), bivše zvijezde popularne vestern serije, i njegovog dugogodišnjeg dvojnika Cliffa Bootha (Pitt). Njih dvojica pokušavaju se probiti u filmskoj industriji u Hollywoodu koji se mijenja. Još uvijek nije poznato kako će se Charles Manson uklopiti u tu priču, ali Rickova susjeda bila je Sharon Tate, žrtva Mansonove obitelji. Nju bi trebala utjeloviti Margot Robbie.

Produkcija filma trebala bi početi ovo ljeto, a u kinima ga očekujemo 9. kolovoza 2019. godine, na 50. godišnjicu smrti Sharon Tate.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.