“Putujmo Europom” stiže sutra u Park Sajmište u Širokom Brijegu

Info centar Europske unije u BiH vas poziva na događaj ”Putujmo Europom” u Širokom Brijegu, koji će se održati u četvrtak, 29. kolovoza 2019. godine s početkom u 19 sati u Parku Sajmište.

Tijekom događaja sudionici će imati priliku razgovarati s mladim putnicima kojima je putovanje stil života, saznat ćete pojedinosti o kulturama, tradicijama i destinacijama širom Europe, pitati što vas zanima, dobiti ohrabrenje za vaše sljedeće putovanje, a budući putnici će dobiti i informacije o najjeftinijim načinima putovanja Europom, i sl.

Ako i sami želite putovati Europom, možda vam se želja i ispuni!

Napravite svoj plan putovanja i prijavite se na nagradno natjecanje koje organizira Info Centar Europske unije u Bosni i Hercegovini. Financijski ćemo podržati najorginalnije i najbolje osmišljeno putovanje u iznosu od 1.000 eura. Možda će upravo vaš plan biti nagrađen, navode iz EU Info Centra.

Pridružite nam se u Parku Sajmište u četvrtak 29. kolovoza 2019. u 19 sati i doznajte detalje nagradnog natjecanja, zanimljive informacije o europskim destinacijama, kulturnom naslijeđu i značaju mobilnosti mladih!

Za dodatne informacije kontaktirajte naš ured u Mostaru na E-mail: [email protected], ili na broj telefona: 036/320-137

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.