Putin i Kim Jong Un imali sastanak u svemirskoj luci

Sjevernokorejski lider Kim Jong Un sastao se u srijedu na ruskom Dalekom istoku sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Objavili su to državni mediji, na razgovorima za koje Washington sumnja da će uključivati ​​obrambenu suradnju, dok je kod kuće Kimova vojska ispalila dvije balističke rakete, prenosi Reuters.

Drago mi je što vas vidim, rekao je Putin dok se rukovao sa Kimom oko 40 sekundi, pozdravljajući ga na svemirskoj luci Vostočni, modernom svemirskom lansirnom postrojenju u Amurskoj oblasti na Dalekom istoku Rusije.

Ovo je naš novi nosač zrakoplova, kazao je.

Kim je, govoreći preko prevoditelja, zahvalio Putinu na pozivu i na toplini njegovog prijema.

Samit lidera dvije zemlje, koje su postale sve više izolirane na međunarodnom planu, pomno prate Washington i saveznici, koji sumnjaju da bi mogli pristati na trgovinu oružjem i obrambenom tehnologijom.

Američki i južnokorejski službenici izrazili su zabrinutost da će Kim razgovarati o isporuci oružja i municije Rusiji, koja je potrošila ogromne zalihe u više od 18 mjeseci rata u Ukrajini. Moskva i Pjongjang su negirali takve namjere.

Izbor da se sastanu na svemirskoj luci Vostočni – simbolu ruskih ambicija kao svemirske sile – bio je značajan, jer Sjeverna Koreja dva puta nije uspjela lansirati izviđačke satelite u posljednja četiri mjeseca, prenosi Fena.

Kim Jong Un stigao u Rusiju

(www-jabuka.tv / Foto: Pixsell)

3 komentara

 • Hitler je bio dio NOVOG SVJETSKOG PORETKA… i potomak Rothschilda… Četvrti Reich je među nama!
  U travnju 1945. Adolf Hitler je sa svojom partnericom Evom Braun pobjegao u Argentinu, a nakon vjenčanja s njom dobili su nekoliko djece kako bi nastavili dinastiju Hitler.
  Prvo Carstvo bilo je nesveto Rimsko carstvo Karla Velikog, koje je trajalo od 800. do 1808. Drugo Carstvo počelo je s kancelarom Ottom von Bismarckom 1871., a II. Završilo je porazom cara Williama 1918. godine…! Treći Reich, nacistička diktatura Adolfa Hitlera, trajala je od 1933. do 1945. godine… Četvrti Reich započeo je 22. studenog 2005. godine kada je Angela Merkel Hitler prisegnula kao kancelarka ponovno ujedinjene Njemačke Angela Merkel Hitler rođena je u Argentini ili Zapadnoj Njemačkoj, Horsta i He usvojio je bračni par po imenu Ferlind Kasner iz Hamburga, Zapadna Njemačka. Angela je dobila ime po svojoj teti Angeli, sestri Adolfa Hitlera. Angela Merkel je kći Hitlera (rođena 1954.) i kancelarke Njemačke, Adolfa i Eve Hitler!
  Je li Angela Merkel kći Adolfa Hitlera?
  Pristaše “teorije” tvrde da su prije Hitlerove smrti 1945. liječnici zamrznuli njegovu spermu, što je omogućilo sestri Eve Braun, Gretl Braun, da rodi kćer 1954.
  [Što da Hitler nije umro 1945.?]
  Vjeruje se da je ova operacija bila dio tajnog eksperimenta KGB-a i CIA-e za stvaranje novog tipa potpuno kontroliranog političara sposobnog služiti interesima i jednih i drugih.
  Države.
  *Mislite li da je ovo samo teorija… ili postoji neka druga skrivena istina?
  skrivena istina? 🤔
  Rothschild – Hitler – Obama
  Obama je Hitlerov nećak…
  [Pomorske informacije].
  Drugi svjetski rat nismo dobili, ali smo izgubili od nacista. Povukli su se da se reformiraju i infiltriraju u svijet..Hitler nije umro u bunkeru 1944., on je bio njegov batler i dvojnik. Hitler je pobjegao u Argentinu s drugim SS-ovcima, a kasnije je poginuo u prometnoj nesreći.
  1957. godine. S njim je otišla i Eva Braun s kćeri rođenom 1942. godine. U Argentini su dobili još tri kćeri, Angelu, Teresu i Daliju, koje su kasnije odvedene u Njemačku, gdje su odgajane.
  Drugi nacisti su pobjegli na Antarktiku gdje su imali bazu ispod leda…nacisti su imali svemirske brodove (NLO) i mogli su letjeti od jednog do drugog pola za manje od 30 minuta…!
  Mnogi nacistički znanstvenici preseljeni su u SAD pod pseudonimima, zapošljeni od strane vlade za njihove tehnologije… To bi se zvalo
  “Operacija spajalice”..
  Rothschild – Hitler – Obama
  Kad je Hitler umro ’57., Eva Braun promijenila je ime u Madelyn Payne, uzela kćer i preselila se u Sjedinjene Države. Udala se za Stanleyja Dunhama i njihova kći bila je Anne Dunham. S 19 godina Anne je zatrudnjela s Kenijcem Barrackom S Obamom..Preselila se u Keniju kako bi rodila sina Barryja…Vratila se u SAD s Barryjem i tada je shvatila da Barrack ima vlastitu obitelj. Nakon povratka oženio se s Lolo Soetoro i dobili su drugu kćer Mayu.
  *KORAK NATRAG
  Hitler je bio Rothschild, majka mu je, kao i Klara Pölzi, bila služavka u austrijskom domu Solomona Rothschilda, gdje je s njim i zatrudnjela. Vratila se u Njemačku kako bi rodila Adolfa, a zatim se udala za Aloisa Schicklgrubera, koji je kasnije promijenio ime u Hitler.
  Loza je vrlo važna za prosvijetljene, oni kultiviraju svoju djecu ili imaju izvanbračnu djecu kako bi širili svoju lozu nadaleko i naširoko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.