Pustila svekrvu da organizira vjenčanje: Nije ni sanjala što će joj napraviti

Mladenka koja je htjela imati što manje briga pred jedan od najsretnijih, ali i najstresnijih dana u životu dogodilo joj se baš suprotno, prenosi Yahoo.

Ona je kao organizatoricu vjenčanja odredila muževu majku, odnosno svekrvu, a od tada je sve započelo. Svekrva je, naime, htjela vjenčanje po svom ukusu, a ne ovakvom kakvom su mladenci zamišljali.

Moja svekrva zahtijevala je da bude uključena u potpunosti,  što je bilo u redu – odlično zapravo jer ja nisam bila zainteresirana za detalje, govori šokirana mladenka te nastavlja.

Sredila je cvijeće koje nisam htjela, bukirala bend koji nismo voljeli pa čak i promijenila menu u restoranu kako bi odgovaralo njoj i njezinim prijateljima. Kako god, mi smo se htjeli vjenčati, detalji nisu bili toliko važni. Organizacija je bila njezin doprinos vjenčanju makar to značilo da ćemo sve morati raditi po njezinom nahođenju, govori.

Uključenost je postala tolika, da je muževa majka zabranila mladenkin izbor vjenčanice iako je par sve platio. Sve to se događalo prije same ceremonije vjenčanja, no tek nakon je shvatila razmjere njezine umješanosti, piše Večernji.hr.

Svekrva je, nevjerojatno, odlučila i sama urediti slike vjenčanja premda su joj kompjuterske razina vrlo skromne.

Ona je navodno dogovorila s fotografom da njoj pošalje slike kako bi mogla urediti kako želi. Prema mladenkinom objašnjenju, to je htjela napraviti jer ona (mladenka) ima ožiljke na rukama pa je svekrva mislila da će to privlačiti neželjenu pažnju.

Njezino obrazloženje bilo je da se moje ruke ne bi trebale vidjeti prve pa kada smo vidjeli slike ona je oprezno “odrezala”

Na kraju je rekla da svekrva nije mogla vjerovati njihovoj “nezahvalnosti” da ih učini da dobro izgledaju.

Nema veze, život je prekratak da se inatim, no nisam zaboravila kakve mi je osjećaje izazivala, rekla je mladenka za kraj.

(www.jabuka.tv) 


18 komentara

 • Eee kad si manita neka ti je tako..
  Ti si bas naisla na SVEKRVU
  Ja imam svekrvu, normalnu zenu, samo je Boze pozivi

 • Glupa, gluplja i najgluplja.
  Kad se udaješ ili ženiš nedaj nikome da ti pravi planove osim vas dvoje, ako niste to sposobni radije se nemojte ni.vjenčati

 • Bogu hvala ima dobri svekrvi a ima i loši da im i kada umru ne možeš zaboraviti što su ti loše u životu radile….

  • Ko zna tko će prije umrijeti, a m bi ti imala što svekrvi zamjeriti da si se uzela posla pa skuhala ručak djeci kolača,oprala,očistila,u vrtu sta uradila….pa ne bi imala vremena zamjerati svekrvi i ne bi mogla fejzbučiti i našetavati se.

 • Ja to ne mogu vjerovat. Da tako neko sa ženom od rođenog sina, da se i posle smrti sjećaš loših stvari. Žalosno…

 • Svekrve su mila majka kakva je jedna rodica od moga muza.Nosi sasvim deseto prezime od muza kriminalca i preko jedne stare tetketine trazi cijelo imanje iako je moj muz jedini nositelj prezimena i castan covjek.Te dvije zene su toliki olos da se ni ispricati neda.Boze oprosti im , a ja ipak necu .

 • Moje misljenje da svu rodbinu s muzeve i moje strane treba drzat na distanci,i ne pustat ih puno u zivot. Da se tako moze jedino normalnije ziviti.

 • Niste vi ni svijesti kakvi ima punica gori od vegete svagdi bi se umiješali, u Bosni se ispituje jačina mosta dovede se 10 punica ako izdrži 12 sati dobar je ako ne izdrži još bolji ha ha

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.