Puringaj pobjednik prvog Cageball turnira u Širokom Brijegu

Sve popularniji cageball počeo se igrati u Širokom Brijegu.

Nakon što se igrališee za cageball napravilo, veliki interes je natjerao Sportski centar Borak na organizaciju prvog Cageball turnira u Širokom Brijegu.

Broj ekipa je bio ograničen, tako su se 32 momčadi borile za naslov pobjednika ovog turnira.

Turnir je trajao tri dana, a u završnom danu ostalo je osam najboljih.

Nakon brojnih napetih utakmica u odličnoj organizaciji, prvi polufinalni susret su igrale ekipe O.J. Mayo i Rubin Kazan, dok je pobjednik tog susreta u finalu čekao boljeg iz dvoboja Parts i Puringaj.

Rubin Kazan je odlično otvorio utakmicu protiv O.J. Mayoa te su s 3:0 ušli u drugo poluvrijeme. Mladi Gruđani se nisu predavali te su došli do 3:3.

Uslijedili su penali u kojima je presudio sjajni Ante Grbešić. Bio je hladniji i precizniji od protivnika te je Rubin Kazan mogao slaviti prolaz u finale.

U drugom polufinalnom susretu nije nedostajalo drame, te se također tek nakon penala doznalo ime drugog finalista. Te sreće je bila ekipa Puringaja predvođena Mirkom Hrkaćem.

U utakmici za treće mjesto uvjerljivo je taktički odlična momčad O.J. Mayo protiv Partsa. Po završetku te utakmice, brojni gledatelji su mogli uživati u poslastici koju je priredilo širokobriješko finale.

Vodstva su se smjenjivala, a na kraju je slavio Puringaj protiv ekipe Rubin Kazan sa 6:4.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.