Puljak je ponovno izabran za gradonačelnika Splita

Ivica Puljak ponovno je izabran za gradonačelnika Splita te je osvojio 27.496 glasova, odnosno 66 posto. Zoran Đogaš osvojio je 13.243 glasova, odnosno gotovo 32 posto.

Velikim pljeskom uz pjesmu Olivera Dragojevića dočekan je u nedjelju navečer Ivica Puljak, koji se zahvalio svim građanima Splita na podršci.

Zahvaljujem svima, i onima koji su glasali za nas i onima koji su glasali za druge. Ja ću biti gradonačelnik svima. Građani su donijeli odluku da Split bude grad bez povlaštenih, s javnim natječajima. Ovo što će se događati Splitu je jedan način života. Pozivam sve građane Hrvatske da prate što će se događati u Splitu jer vjerujem da je to put za cijelu Hrvatsku. Treba biti ponosan na grad Split i siguran sam da ćemo biti ponosni. Bit će primjer za najbolji grad u Hrvatskoj, rekao je.

U ponedjeljak će početi razgovarati s kolegama iz SDP-a i Mosta, rekao je Ivica Puljak.

Mi smo ovom podrškom građana ojačani. Jasno je svima što građani žele, žele natječaje, a ne klijentelizam!, dodao je.

Prvi dan ću otići kod direktora Čistoće da vidimo što je s tim. Mislim da je hitno da ovaj turizam sredimo, drago nam je da se turizam vratio, ali su se dogodile stvari koje su napregnule našu infrastrukturu, kazao je novi gradonačelnik, piše RTL.hr.

Upitali su ga: Jeste li desnica ili ljevica ili?

Neki nas zovu desnica, neki ljevica, mi se zovemo Centar i jesmo centar. To je politika balansa. Ja sam predsjednik nacionalne stranke, imamo dvije saborske zastupnice, neminovno je da se bavimo i nacionalnom politikom, ali moje je grad Split. To je velika obaveza za naše kolege i partnere i trudit ćemo se da opravdamo povjerenje građana, odgovorio je.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.