Publika na sajmu Good life uživala u druženju s Goranom Milićem

Sajam za poboljšanje kvalitete života “Good life” ugostio je sinoć poznatog tv novinara Gorana Milića koji se pred brojnom publikom prisjetio svoje bogate novinarske karijere i putovanja u kojima je posjetio 70 zemalja, a selio se u svoje 74 godine života čak 23 puta.

Vrlo inspirativan i duhovit Milić sa publikom se družio gotovo dva sata.

Novo druženje je najavio danas od 12:30 minuta, kada će govoriti o medijima i novim tehnologijama.

Sajam će u današnjem, drugom danu, prije gostovanja Milića, ponuditi sportsko natjecanje  za djecu koje je pripremila Univerzalna sportska škola Sport Talent, a nagrade osigurala Podravka.

U drugom dijelu dana Plesni studio Erigo će održati plesno natjecanje, dok će odmah nakon njih od 18 sati pred publiku doći jedan od najpoznatijih hrvatskih spisatelja današnjice Bruno Šimleša.

U turneji kojom obilježava 18 godina rada, Šimleša će govoriti o ljubavi, međusobnim odnosima, odgoju, duhovnosti. Očekuje se interaktivno predavanje u kojem će publika imati priliku postavljati pitanja, te kupiti autorove knjige po povoljnijim cijenama uz posvetu.

Ovogodišnji, treći po redu Sajam Good Life, započeo  je demonstracijom nordijskog hodanja sa Udrugom Zdrav Korak. Nastavio se programom Gimnastičkog kluba Libertas Mostar, radionicom spravljanja veganskih slastica Rock’n’raw, programom kultURA sa poznatim YouTuberom Vekijem kroz koji su najmlađi ponovili znanje iz kulture, a najbolje nagradili Naklada Alfa, HT Eronet i Hrvatska Pošta Mostar. Inače, ovaj dio programa se održao pod pokroviteljstvom Federalnom ministarstva kulture i sporta a u organizaciji Udruge Bonum Vitae.

Sajam je posjetila i poznata TV voditeljica Ana Bavrka, ovaj put u ulozi direktorice tvrthe TEH doo, te schroth terapeuti Valentina Raič i Ana Tipurić, koji su održali prezentaciju o skoliozi.

Osim programskog dijela, sajam nudi i izložbeno/prodajni program, koji promovira zdrave životne stilove, unaprijeđenje zdravlja, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života.

I danas je otvoren za posjetitelje na platou Mepas Mall-a u Mostaru  od 11 do 20 sati, a svi programski sadržaji su besplatni za posjetitelje.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Miliću se ne može osporit široko znanje, načitanost, ipak je čovjek obišao cijeli svijet, govori nekoliko jezika, ali ovaj Šimleša….Koji je to bezvezan i glupast lik…čudo jedno. Uopće mi nije jasno ko njega gura i forsira više, mada slutim

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.