PU Mostar: U dva tjedna skoro 800 prekršajnih naloga za parking

U priopćenju MUP-a HNŽ-a, Policija uprava Mostar u protekla dva tjedna provela je akciju pojačane kontrole prometa.

Naglasak je bio na mirujućem prometu sukladno ”Zakonu o sigurnosti prometa na cestama u BiH”, a akcija se provela od 13. do 24. ožujka 2023. godine.

Cilj akcije preventivno djelovati na sudionike u prometu, pogotovo na vozače motornih vozila, sankcionirati vozače koji parkiraju na nogostupe i zelene površine čime ugrožavaju nesmetano kretanje pješaka.

Za navedeno vremensko razdoblje policijski službenici PU Mostar izdali su 773 prekršajna naloga za prekršaj ”Nedozvoljeno zaustavljanje i parkiranje” i sedam vozila je uklonjeno ”Specijalnim vozilom-pauk”.

Uprava policije MUP-a HNŽ i u narednim vremenskim razdobljima planirati će i provoditi akcije po mirujućem prometu.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Tako je, budžet se i puni od sirotinje, da bi se kasnije moglo reći, ovaj političar donirao ovoliko, onaj onoliko, a sve od građanskog novca, a oni ih daju, kao da su od njih, i njihove, iz svog džepa, i džepa svojih ukućana i bližnjih. Do kad planirate biti ovce?! Probudite se iz ovog sna, i ove simulacije, gdje vas ograniče, i nametnu vam tu misao, da vam je dobro, a jedva spajate kraj s krajem.

    • AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO……SLOBODA ili SMRT!!!!!!!!!!!!!!!

  • Imate se čime pohvaliti.
    Umjesto da privlačite goste,kupce,izletnike..da im osigurate parking vi ih gonite iz grada naplaćujuć velike kazne.
    A zašto tržni centri i svi privatnici ne osiguraju besplatni parking ako rade i zarađuju.

  • U Mostaru je LOŠE kao nigdje u BIH i u zemljama okruženja, jer NE POSTOJE parkirna mjesta , baš nimalo,za stanare, a to nigdje nema – tko ne vjeruje nek se malo raspita a ne da služa propagandu pohlepnog HDZ-a i njegovog koalicijskog partnera SDA ! Pozivam građane mostara da se organiziraju preko Facebook i da izađu na prosvjede protiv naplaćivanja parkinga…ako mogu Francuzi zašto ne bi mogli Bosanci i Hercegovci !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.