Psihomodo Pop u petak u Čapljini

Zagrebačka grupa Psihomodo Pop nastala je 1983. godine nakon raspada kultne punk rock grupe Klinska Pomora iz koje dolazi pjevač Davor Gobac i pridružuju se kultnoj underground grupi Neron koja nakon Gobčevog dolaska mijenja ime u Psihomodo Pop.

Psihomodo svoj glazbeni izričaj grade na čvrstim post punk rock temeljima, a od samih početaka im je bila važna odrednica ; žestoki i uvjerljivi koncertni nastupi, koji se mogu usporediti sa samim Rolling Stonesima, Ramonesima, Iggy Popom,…. očitim uzorima Psihomodovaca…

Upravo žestoki koncertni nastup Psihpmodo Pop će ovoga petka, 28. kolovoza održati u Čapljini u sklopu “JazFest-a” s početkom u 19 sati.

“JazFest” će se po 11. put u Čapljini održati na već ustaljenoj i dobro poznatoj lokaciji kupališta Jaz u Strugama.

Organizatori ističu da su nakon razmatranja situacije koja se događa u državi, ali i svijetu ipak odlučili da će se “JazFest” održati i 2020. godine, te su istaknuli kako će za ovu godinu sprema zanimljiv sadržaj na “JazFest” u koje se vjerujemo, isplati uvjeriti.

Uz Psihomodo Pop na festivalu nastupaju Elliot i slavni Čapljinac Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli.

Generalni pokrovitelj festivala je Grad Čapljina – gradonačelnik.

Festival već jedanaest godina organiziramo u našem gradu. U početku su to bile male “privatne” zabave i iz godine u godinu stekli smo jako veliku zainteresiranost publike. Zahvaljujući našem Vinku i svim njegovim dobro poznatim uspjesima ovogodišnji festival obogatiti ćemo i koncertom Psihomodo Popa. Iznimnu podršku dobili smo od Gradske uprave i gradonačelnika Smiljana Vidića kojem ovim putem još jednom zahvaljujemo, a sve vas pozivamo na najbolju zabavu u petak na Jazu, istaknuli su organizatori.

Karte za festival, po cijeni od 10 KM moći će se kupiti na sam dan festivala na ulazu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.