Prvi Hercegovina travel festival u BiH održat će se u Ljubuškom

Predavači koji nose putovnice pune pečata i srca prepuna iskustava s brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija stižu u Ljubuški.

U Kulturnom centru Ljubuški održat će se prvi Hercegovina travel fest na kojem će nastupiti putnici i avanturisti.

Festival će trajati od četvrtka do subote, od 5. do 7. svibnja, a predavanja će se održati u poslijepodnevnim satima.

Prvog dana festivala u četvrtak, 5. svibnja u 19:00 sati gostovat će Davor Rostuhar sa temom ”Ljubav oko svijeta) u kojem će biti predstavljen film ali i autorovo predavanje.

U petak, 6. svibnja, na rasporedu su tri predavača. U 19:00 sati o Egiptu i drevnim tajnama govorit će Jurica Galić Juka, nakon njega će Ivan Kapović govoriti o Afričkoj Ekspediciji i Old spice, a u 21:00 sat Robert Dacešin otkrit će tajne kako putovati i pri tom zarađivati.

Subota je ipak rezervirana za ona zvučna imena, većini ljudi dobro poznata. Ovu večer u 19:00 sati otvorit će Putoholičari nakon kojih će se obratiti Goran Milić sa temom ‘‘What’s Up Ljubuški”. Za kraj festivala rezervirana je panel rasprava svih sudionika.

Život je jedno veliko putovanje. Svijet je knjiga, oni koji ne putuju vide samo prvu stranicu. Mi smo tu da Vam otvorimo tu knjigu kroz razne sadržaje i putopisna predavanja koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu i obogatiti um. Želja nam je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture, poručuju organizatori.

Ovo je tek prvi od mnogih festivala posvećenih ljepoti putovanja i istraživanja, a cilj mu je potaknuti ljude da putuju i svakodnevno promišljaju o razbijanju barijera i predrasuda.

Organizator ovog događaja je Turistička zajednica Grada Ljubuškog. 

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.