Prvi čovjek Ine odlazi iz kompanije: Zoltán Áldott vraća se u Mađarsku

Zoltán Áldott službeno je obavijestio predsjednika Nadzornog odbora Ine kako želi dati ostavku na poziciju predsjednika Uprave Ine.

Mađarski MOL će za predsjednika Uprave Ine predložiti Sandora Fasimona, koji bi na tom mjestu zamijenio Zoltána Áldotta, koji je danas izabran za člana Nadzornog odbora MOL Grupe te je najavio odlazak iz Ine nakon što se u lipnju održi glavna skupština kompanije, izvijestio je MOL u četvrtak.

Na Glavnoj skupštini MOL-a održanoj 12. travnja u Budimpešti Áldott je imenovan članom Nadzornog odbora MOL-a, koji nadgleda aktivnosti kompanije globalno u više od 30 zemalja. Áldott je također imenovan članom Nadzornog odbora Slovnafta na Glavnoj skupštini te kompanije održanoj 5. travnja 2018. Kao član Nadzornog odbora Aldott neće više biti član Odbora izvršnih direktora MOL Grupe, stoji u priopćenju.

Zoltán Áldott službeno je obavijestio predsjednika Nadzornog odbora Ine kako želi dati ostavku na poziciju predsjednika Uprave Ine. Áldott će obavljati sve svoje dužnosti kao predsjednik Uprave Ine dok Nadzorni odbor Ine ne imenuje njegovog nasljednika.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.