Prve zaruke na mostarskom Skywalku – Jabuka.tv

Prve zaruke na mostarskom Skywalku

Šetnica sa staklenim podom na Fortici nova je turistička atrakcija Mostara, čije se službeno otvaranje očekuje na proljeće ove godine, ali prije službenog otvaranja, “otvorilo” ju je dvoje zaručnika.

Mostarski Skywalk visok oko 15 metara nad obroncima Fortice, prostora za šetnju dugog oko 35 metara, obogatit će turističku ponudu grada na Neretvi te pružiti sasvim nove doživljaje posjetiteljima, a već sada se zna da će to biti vrlo atraktivno mjesto za romantična druženja i naravno zaruke.

Naime, Mostarac Arman je kleknuo pred svoju zaručnicu Diku na novoj atrakciji koja pruža jedinstven pogled na Mostar.

Njegova Dika je naravno, bez ikakve dvojbe rekla da.

Njihova fotografija je objavljena Instagram stranici “Mostar forever”, a budući mladenci dobili su brojne pohvale i čestitke.

I mi se pridružujemo lijepim željama i čestitkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mostar Forever (@mostar.forever)

(www.jabuka.tv)


22 komentara

  • Čestitam zaljubljenima i želim puno Božijega Blagoslova i Sreće u zajedničkom životu. Bravo mostarci svih nacija. Čuvajte volite svoj grad. I političarima jebite sve po spisku jer vas svađaju da mogu muljati..

  • Ti komunjara u Boga vjeruješ?Umro je odavno komunizam i tvoji crveni su gotovo nestali sa mape, i ovi koji su ostali su nemoćni kao i ti da stvore novu komunističku tvorevinu.Liječi se dok još imaš šanse za izlječenje

  • Bog i Hrvati faco u BOGA vjerujem. Nisam komunista nikada bio. Ali poštivam ih. Radilo se tada, imalo se. Tko god je htio raditi mogao je dobro živjeti. Gdje su sada sve one silne tvornice giganti? Sve velike hrvatine RVATINE prodale, radnike rastjerali i glumu patriote. Socijalizam u jugi nije bio raj, ali se živjelo bar 20 puta bolje nego sada. Drugo je truli socijalizam koji je bio u Rusiji, Poljskoj, DDR, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj. Oni su doslovno životarili. Dobro znam koje su aute vozili češki, poljski, mađarski turisti 1980-tih godina na ljetovanju: Trabant, Pegla, Škoda 105 i svi su prokuhavali motori. Kvarili se na putu. A kakve sada oni vozaju Aute? Sve Bmw, Audi, Mečka itd.. Ali u njih nije bilo tajkuna i lopovske privatizacije.. Već svi koji su pokušali muljati odmah uhvaćeni, blokirani..

    • E jadan si ti.Čuj Titova Hrvatska.Provociraš i otvaraš stare rane.Ne služi ti to na čast ali se skrivas iza nicka.Ako si čovjek iti malo shvatiti ces sto ti pisem.A ti udari po svome.Dodaj i Zagorje.Pa zar nije tvoj Tito bio Zagorec?

    • Ne laži crveni, Jugoslavija je bila tvojima samoposluga. Dodjeljivali ste sebi stanove, visoke plaće, stipendije za djecu, kredite bez kamate koje je pojela inflacija. A zatvori, goli otoci itd bili puni ljudi koji su samo zucnuli nešto.

  • Pa zašto onda takav nick?Čuj crveni Split i Dalmacija?Imaj pijeteta i prema žrtvama komunističkog režima u Dalmaciji i svigdje drugo.Split je crvdn kao i Zagreb npr.Pa zašto ti smeta Split i Dalmacija?Rekao sam da ima još onih koji su simpatizeri komunizma ali nikad više takvoga “bratstva i jedinstva”

  • E jadan si ti.Čuj Titova Hrvatska.Provociraš i otvaraš stare rane.Ne služi ti to na čast ali se skrivas iza nicka.Ako si čovjek iti malo shvatiti ces sto ti pisem.A ti udari po svome.Dodaj i Zagorje.Pa zar nije tvoj Tito bio Zagorec?

  • Ti na cenzuri zašto brišeš komentare? Onda ukinite potpuno tu mogućnos.. I ne daš nikada spomeniti bjegunca kriminalca Kutlu. Odmah brišeš poruke gdje je njegovo Lopovsko ime.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.