Prva međunarodna robotička konferencija u BiH u organizaciji Logos centra Mostar i CERIT-a – Jabuka.tv

Prva međunarodna robotička konferencija u BiH u organizaciji Logos centra Mostar i CERIT-a

U petak, 11. prosinca 2020. godine u 9:00 sati, putem video linka održat će se Prva međunarodna robotička konferencija u BiH pod nazivom ”Budućnost koja se događa sada”.

Konferencija je rezultat dugogodišnje suradnje Visoke škole Logos centar Mostar i CERIT-a (Centar za edukaciju, robotiku, inovacije i tehnologiju), gdje se godinama odgajaju generacije mladih stručnjaka na području IT tehnologija i robotike.

Postignuti vrhunski rezultati na svjetskim natjecanjima u Dubaiju, Turskoj, Mexico Cityju i dr. ,na kojima su osvojena visoka mjesta u jakoj konkurenciji, dodatno su motivirali organizatore da se u Bosni i Hercegovini organizira jedan takav događaj.

Posebno se ističu dvije Safety awards nagrade za sigurnost te nagrada Outstanding mentor award za predavača VŠ Logos centar i predsjednika CERIT-a mr.sc. Anesa Hadžiomerovića, glavnog pokretača konferencije.

Vrhunski predavači predvođeni su direktorom odjela za istraživanje Microsoft korporacije, dr. Irfana, Mirze, reprezentativca SAD-a u robotici Ishaana Oberoia, tima međunarodnih i domaćih stručnjaka, završenih studenata Logos centra i reprezentativaca u robotici Bosne i Hercegovine.

*Sponzorirani članak