Prosvjed pred zgradom OHR-a

Grupa građana okupila se u ponedjeljak pred zgradom Ureda visokog predstavnika (OHR) u Sarajevu tražeći od visokog predstavnika Christiana Schmidta da zaštiti ustavno-pravni poredak države Bosne i Hercegovine.

Upozorili su kako se ne smiju ponoviti tragični događaji od prije 30 godina kada međunarodna zajednica nije reagirala na vrijeme.

Predstavnik organizacije Restart BH kazao je kako živimo u društvu gdje vladaju tri etnoligarhije, a alternativa ne postoji.

Netko kaže da imamo 150 stranka. Gdje su? Ja ih ne vidim ovdje. Trenutak je više nego kritičan i trebali bi iskazati svoj stav i biti ovdje gdje su obični građani došli iskazati nezadovoljstvo zbog nedjelovanja na rušenje ustavno-pravnog poretka, rekao je predstavnik Restarta.

Sa skupa su upućeni i zahtjevi te je poručeno kako će smatrati odgovornim visokog predstavnika ako ne reagira.

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • Bosnjaci udaraju na sve institucije domace i MZ prijetnjom i ucjenom. I to im ide jako dobro. Tako su uzeli Sudove, tuzilastva, Cik i sve druge poluge vlasti. Komsic ide toliko daleko da prijeti da nema nista od NAT o puta ako hrvati izaberu svoje legitimne prestavnike u Dom naroda i hrv clana presjednistva, on trazi i zagovara ukidanje konstitutivnosti naroda dto je Dejton propisao. I nista nitko ne reaguje iz MZ, prijete Rusiji, RH- koj, Srbiji, Schmidtu, Mrrkel svima tko nije na njihovom putu gradansko islamdke BiH. Ovladali su VSTV, Sudom BiH, Tuzilastvom, Osu vodi lik sa nekoliko optuznica, sa laznim diplomama itd. Pa ovo je ludnica od drzave i pravnog sudtava.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.