Proširuju se tribine stadiona u Grudama, stižu i stolice

U tijeku su radovi na proširenju tribina stadiona Elić Luka u Grudama na kojem svoje utakmice igra federalni drugoligaš HNK Grude.

Adaptacija stadiona odvija se kao rezultat klupske akcije ‘‘Kupi navijačku stolicu i podrži svoj klub”.

HNK Grude je izvijestio da je uz pomoć donatora skupljeno je sredstava za ukupno 832 stolice, te tako je premašen broj od željenih 700 navijačkih stolica.

Ovim putem se zahvaljujemo svim donatorima, te vas informiramo da je 700 navijačkih stolica nabavljeno i da su počele pripremne radnje za njihovu ugradnju, radovima betonskog izravnavanje zapadne tribine, nakon čega će uslijediti ugradnja prvih stolica do konačnog završetka.

Višak prikupljenih financijskih sredstava će biti iskorišten za izgradnju totema sa simbolima HNK Gruda na ulazu na stadion Elić Luka koji će pridonijeti izgledu stadiona.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Tri reda betonskih stepenica, izrovan teren i kilave svlačionice. Sramota. A Grude su nekad bile nogometno srdište u Hercegovini. Gradić s jakom privredom morao bi imati pravi stadion i klub koji ne ispada iz Druge lige, već da uđe u (barem) Prvu ligu, a Grude eto ispale. Sad mole Drinovce da ne idu u viši rang, a da oni ostanu. Ljubo, učini nešto!

  • Ovdje se piše o ZAPADNOJ tribini, kao da ima i JUŽNA; SJEVERNA i ISTOČNA. Kako ć ih biti kad nema ni zapadne. Daj napravite nešto.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.