Proširite spoznaje: Krešimir Mišak dolazi u Mostar!

Voditelj kultne emisije ”Na rubu znanosti”, Krešimir Mišak, nakon gostovanja u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova, konačno dolazi i u Mostar, gdje će se 26. svibnja 2018. godine, s početkom u 19 sati, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača družiti s mostarskom publikom.

Povod za večer s ovim iznimnim voditeljem, glazbenikom, predavačem i spisateljem je promocija njegovih knjiga, kao i proširivanje i upoznavanje posjetitelja s različitim temama koje je imao priliku predstaviti u svojoj emisiji.

Na dosadašnjim predavanjima svi nazočni izlaganja su pratili bez daha i najbolje ih se može opisati kao uzbudljive, pune zapleta, šarma, s pregršt novih informacija i spoznaja, poslije kojih ostajete promijenjeni, puni poleta i nade u ljude.

Nakon predavanja, svaki posjetitelj imat će priliku i upoznati legendarnoga voditelja, kao i nabaviti jednu od njegovih knjiga.

Rezervaciju i kupovinu karata možete izvršiti svakim radnim danom na blagajni “Kosače” u periodu od 13 do 20 sati ili na broj telefona 063/940-584.

Za sve dodatne informacije, pošaljite upit na [email protected] ili broj telefona 060/633-007.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.