Prosinečki nakon operacije: Ne odričem se cigareta

Nakon što je prošle godine u studenom hitno primljen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje su mu urađena dva kirurška zahvata, trener nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, uspješno se oporavlja, piše Azra.ba.

Popularni “veliki žuti” proveo je nekoliko dana u bolnici nakon što su mu liječnici uspješno izveli operativni zahvat na debelom crijevu. Proces rehabilitacije još uvijek traje, a Prosinečki se polako uključuje u rad reprezentacije s kojom je ostvario zapažen uspjeh u Ligi nacija.

Puklo mi je debelo crijevo i onda sam morao na operaciju. Važno je da sam došao na vrijeme, imao sam dvije operacije jer mi se rana otvorila, a kada si u bolnici, onda razmišljaš samo o tome da izađeš, izjavio je Prosinečki.

Iako je njegovo zdravstveno stanje bilo jako loše, Prosinečki ne odustaje od svoje stare navike, ljubavi prema cigaretama.

Nisam prestao, to nema veze sa debelim crijevom, izričit je Prosinečki.

Trener nogometne reprezentacije BiH ističe kako je jako zadovoljan igrom i zalaganjem reprezentativaca, te pored Džeka, Pjanića i ostalih iskusnih igrača, uživa u radu s mladim i kvalitetnim igračima za čiju budućnost ne treba brinuti.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.