Proradio Twitter

Društvena mreža Twitter i njena aplikacija za mobitel proradile su poslije najmanje sat vremena.

Twitter je priopćio ranije danas da se ta mreža suočava s kvarovima u nekoliko dijelova svijeta i da radi na rješavanju tih problema koji su najviše zastupljeni u Europi, prenosi Tanjug.

Društvena mreža Twitter i njena aplikacija za mobilni telefon nisu radile najmanje sat vremena, a korisnici koji su pokušali da se oko osam sati “ulogiraju” preko svojih “pametnih telefona” dobili su poruku da se “twittovi trenutno ne učitavaju”.

Na stranici te društvene mreže navedeno je da je riječ o tehničkim problemima i da će oni uskoro biti riješeni.

Oko devet sati Twitter je počeo raditi, ali pristup još nije bio stabiliziran. Russia Today prenio je da je riječ o globalnom problemu i da su korisnici iz Nizozemske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, SAD i drugih zemalja diljem svijeta prijavili da ne mogu pristupiti mreži.

Međutim, britanska agencija prenosi da su neki korisnici u Europi mogli objavljivat poruke na mreži navodeći da nijednog trenutka nije bilo potpunog pada.

Također, u svim azijskim zemljama, osim u Japanu, korisnici Twittera su prijavili da mreža funkcioniraju normalno.

Milijuni tvrtki i pojedinaca koriste Twitter kako bi okačili kratke poruke, fotografije i snimak. Prošle godine, Twitter je izvijestio da ima oko 500 milijuna korisnika, od kojih je 302 aktivno.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.