Proradio Call centar Nefa namještaja gdje prevareni kupci mogu tražiti povrat novca

Tvrtka Nefa putem društvenih mreža je informirala javnost u Srbiji kako od danas počinje raditi Call centar preko kojega kupci mogu zatražiti povrat novca i dobiti daljnja upustva što čini kako bi vratili sredstva koja su avansno uplatili ovoj tvrtci za namještaj.

U oglasu se navodi i kako vlasnik tvrtke i dalje stoji iza obećanja da nitko neće biti prevaren od radnika i kupaca, te kako će u konačnici svi dobiti što im pripada. Zamolili su i da se dalje prati stranica nefa.rs radi daljnjih informacija, prenosi Ero.tel.

Nigdje se ne spominju kupci iz BiH, pa je vjerojatno i njima jedina opcija za sada pokušati preko najavljenog Call centra doći do informacije kako vratiti novce koje su dali ovoj tvrtki za naručeni namještaj.

Podsjećamo, Nefa namještaj je doslovno ugašen preko noći, a kupci koji su avansno platili naručenu robu su ostali bez namještaja i bez novca. Radnicima na području HNŽ-a nekoliko mjeseci nije uplaćivano zdravstveno osiguranje, a navodno je slična situacija i sa ostatkom tvrtke na području BiH.

Hoće li vlasnik u konačnici održati obećanje i ispuniti sve preuzete obveze ostaje da vidimo. Uostalom, on je već odavno pobjegao u Rusiju. Bez posla u Srbiji i BiH je ostalo više od 500 radnika.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.