Proračunskim korisnicima u ŽZH-u 300 KM regresa

Proračunski korisnici u Županiji Zapadnohercegovačkoj naknadu za povećane troškove za vrijeme korištenja godišnjeg odmora, odnosno regres, dobit će tijekom idućih desetak dana, potvrđeno je za Večernji list iz Ministarstva financija ŽZH.

Na jučerašnjoj sjednici Vlade ŽZH, koju je vodio dopredsjednik Vlade ŽZH i ministar financija Toni Kraljević, donesena je odluka da visina regresa ove godine bude 300 konvertibilnih maraka te će u tolikom iznosu biti i isplaćena.

Na sjednici je donesena i odluka o pokretanju stečajnog postupka nad Gospodarskim društvom Ljubuška tkaonica d.o.o Ljubuški. Vlada je odobrila i prijedlog odluke o prijenosu sredstava ”Tekući prijenosi Agencije za privatizaciju u ŽZH”, utvrđenih proračunom ŽZH. Ovom odlukom Agenciji za privatizaciju ŽZH iz županijskog proračuna prebačeno je 150.000 konvertibilnih maraka.

ljubuska_tkaonica

Vlada je razmatrala i usvojila izvješće o utrošku sredstava ”Tekuće zalihe” proračuna ŽZHza 2016. za razdoblje siječanj – ožujak 2016., kao i za razdoblje siječanj – lipanj 2016. Usvojeno je i izvješće o izvršenju proračuna ŽZH za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2016. godine.

Na jučerašnjoj sjednici Vlade ŽZH donesen je i prijedlog odluke o kriterijima i uvjetima za izbor i imenovanje ravnatelja i zamjenika ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH.

Usvojen je i prijedlog odluke o raspisivanju i provedbi javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški i Doma zdravlja Široki Brijeg. Vlada je na spomenutoj sjednici usvojila prijedlog odluke o razrješenju privremenog Upravnog odbora Doma zdravlja Ljubuški, kao i privremenog Upravnog odbora Doma zdravlja Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

 • KRMAD u Županiji nastavlja po starome sistemu hapanja i lopovluka!!! Županija nema feninge, sve kasni ili se ne isplaćuje, porodiljne naknade nema na vidiku a oni sebi uredno regrese trpaju u džep!!! Dabogda sve pare potrošili na mekinje krmadi bezobrazna!

  • Kakve.veze.gospodo.imamo.mi.sa.porodiljama.mi.vas.sviju.razumijemo.jer.ove.države.nema.nigdje.ovo.je.ovdje.ko.je.jamijo.jamijo.ko.nije.i.neće nikad.ko.se.nahiji.zaboravlja.hladnog.bosog.i..golog.žalosno.i.jadno.do.bola.hajde.budi.pametan.

 • Kampanja počinje moraju se zamazati oči jadnom svitu, a moji vi opet glasajte pa čekajte opet izbore da vam se vaše zasluženo dadne

 • šta se sada ne javite Nećete jer vam ide u džep a o PAMETI ONIH KOJI SE DONIJELI TAKVIU ODLUKU NETREBA GUBITI VRIJEME U BLAGAJNI 100 000 000 KM MINUSA ONI ISPLAĆUJU REGRES DA ŽIVIMO U NORMALNOJ DRŽAVI DAVNO BI BILI IZA REŠETAKA A zašto smo RATOVALI DA NE UZIMAJU ONI DA MOGU UZIMATI NOVOKOPONOVANI HRVATI TAJ JUGOSLAVENSKI ZAKON VAM OČITO NESMETA VAŽNO JE DA IĐE U DŽEP AKO JE TAKO ONDA STE TREBALI SVIM ZAPOSLENIMA U BILO KOJOJ FIRMI DATI REGRES JA IZDVAJAM ZA TA PRORAČUNSKA SREDSTVA I ONI DIJELE REGRES A JA KOJI IZDVAJAM ZA TO NEMAM REGRESA DRAGE MOJE TKZ HRVATINE

 • Pa zasluzili ste stvarno ..
  Jadi jadni…
  nema pravde na ovom svitu ali ima Boga viruj te vratit ce im..
  Zenama ne daju porodiljno .zderu po i piju zato su dobili regres .

 • Gospodo, nemojte se ljutiti na nas jer nama treba taj regresčić, mi imamo odmor, a ne kao neki pola tjedna, a od toga jedan dan je Gospojina koji je svakako neradni.

 • Auuuuuuuuuu,regres bijedi ,jes da terete, jesu 365 dana ,Fujjjj stokoooo lopovskaaa,niti ima države niti prava niti pravde.Živio nam naš KRADEZEEEEEEE

Komentiraj: