Pronađene drevne knjige koje prikazuju Isusov život

Policijski timovi za borbu protiv krijumčarenja obavili su operaciju u jugozapadnoj pokrajini Denizli nakon što su zaprimili obavijest da krijumčari planiraju prodati drevne knjige.

Napisane na papirusu, kožne knjige starije od 1000 godina prokrijumčarene su s Bliskog istoka.

Kako javlja AINA, policija je uhitila osumnjičenike i identificirala ih dok su pokušavali prodati knjige. Prema njihovu svjedočenju u zatvoru, knjige su pronašli u smeću.

Profesorica arheologije Fahriye Bayram s Pamukkale sveučilišta potvrdila je autentičnost knjiga rekavši kako su ih naručili i koristili članovi kraljevske obitelji. Istaknula je kako su djela mogla biti prokrijumčarena iz muzeja u Siriji te istaknula da na njima nema zapisa.

Također, kazala je kako su neki dijelovi knjiga izrezani, što može značiti da su bili označeni inventarnim brojevima muzeja iz kojeg su ukradeni. Spomenula je i kako su mnogi arapski predmeti otuđeni iz Sirije tijekom rata te prokrijumčareni u razne zemlje, uključujući i Tursku.

Određene stranice jedne od knjiga uključivale su i slike koje prikazuju život Isusa Krista, od razdoblja njegova rođenja do smrti. Druga pak knjiga usredotočena je na znakove horoskopa, poput dvoglavog orla i na ono što se događa s dušom nakon smrti.

Stručnjaci su primijetili da bi opsežno ispitivanje knjiga bilo potrebno zbog određivanja sadržaja i točnog razdoblja kada su napisane.

Spomenimo da Turska dijeli dugu granicu sa Sirijom te bilježi ogroman priljev izbjeglica iz zemlje uništene u građanskom ratu koji u ožujku ulazi u svoju šestu godinu. Turska tvrdi kako su službenici granične sigurnosti i carinici obučeni da se bave prekograničnim operacijama krijumčarenja. Carinici, trgovci umjetninama i kolekcionari također su dobili popis hitnih slučajeva koji bi mogli biti prokrijumčareni u zemlju.

(www.jabuka.tv)1 komentar

 • Čuj zemlje uništene u “građanskom “ratu koji ulazi u ŠESTU godinu!!!!!!!!!!!!
  Zar je zaista potrebno biti novovijeki Nostradamus da bi se znalo kako je rat izvana nametnut demokratskoj Siriji započeo u proljeće 2011 godine.
  Jednostavnom računicom zbrojite koliko je godina prošlo do ovog prolječa 2019 godine i imate osam (8) godina od početka rata u Siriji kojeg je zapad predvođen selafijskom i terorističkom saudijskom bandom nametnuo Siriji.
  Opet, Bogu hvala na Rusiji i rusima , oni su za sve teroriste isilovce, mudžahedine, al kaidu i ostale masonsko zapadnjačke i islamističko terorističke organizacije prijeki lijek.I pencilin i terapija.
  Dok je Rusije nema im prolaza u Europu , to je jasno ko dan makar se neki na zapadu i sjeveru Europe i Amerike satraše od muke kako bi povijest usmjerili kako njima paše..
  Ali ne puše vjetar uvijek kako njima odgovara , ponekad ih pomete baš kao što je i hrvatska vojska gromoglasnom Olujom pomela četničko velikosrsko genocidne garašaninove i ćopavog Vuka.K.puste snove i iluzije o toplome moru hrvatskome koje je poprilično daleko od vlaške vukojebine Raške…….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.