Pronađena je nestala Barbara, našli ju na području Ogulina – Jabuka.tv

Pronađena je nestala Barbara, našli ju na području Ogulina

Pronađena je nestala 13-godišnja djevojčica živa i zdrava na širem području Ogulina, potvrdila je policija za Novu TV. Provodi se istraga je li kuću napustila dragovoljno ili je bila oteta.

Pet dana trajala je potraga za maloljetnom Barbarom Vidović. Ona je u noći s petka na subotu izašla iz obiteljske kuće u Triblju nedaleko Crikvenice i otada joj se gubi svaki trag.

Barbarini roditelji bili su uvjereni da se djevojčica nalazi u Ogulinu s mladićem s kojim se dopisivala na Facebooku i s njegovom obitelji. Mladić s kojim se dopisivala, prema tvrdnji roditelja, ima oko 16 godina. Zabrinuti otac stupio je u kontakt s majkom tog dječaka, romske nacionalnosti.

“Potvrdila mi je da su djeca zajedno, ali kaže da ne zna gdje su”, rekao je za Index uznemireni otac i dodaje kako majci dječaka jednostavno ne vjeruje u to da ne zna gdje su djeca.

“Tko zna gdje su, tamo po tim šumama, šupama, tko će znati”, ogorčen je bio Anton Vidović koji se, revoltiran činjenicom da policija pet dana nije uspjela ući u trag njegovoj kćeri i nekoliko godina starijem momku, za pomoć obratio medijima, prenosi Pogled.ba.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Kakvi su roditelji koji dozvoljavaju djetetu od 13 godina da boravi sa dečkom :Činjenica je da roditelji smatraju normalnim da dijete ima dečka. Očito se radi o roditeljima koji ne vode adekvatnu skrb i brigu o djetetu i potrebno je preispitati i utvrditi sposobnost vršenja roditeljske skrbi nad djetetom.Ukoliko postoje elementi za nesposobnost vršenja roditeljske skrbi/činjenice govore da postoje elementi/ nad roditeljima treba vršiti nadzor “nad vršenjem roditeljske skrbi” ili eventualno i oduzeti roditeljsku skrb i povjerit je drugoj osobi ili ustanovi. Roditelji moji dragi ,razaberite kad su djeca još djeca i kad im više nije potreban nadzor a kad su odrasle i zrele osobe i kad im je dopušteno da idu sami ili sa dečkom na ljetovanje i sl .Ukoliko neznate zatražite stručnu pomoć! Kad nije sramota čitati i pitati kako uzgojiti cvijeće ,dobar vrt i imat dobrog kućnog ljubimca ,zašto bi bila sramota učiti i pitati ,kako dobro odgojiti dijete .Roditelji često zakažu ,pa stvore dijete delikventa! Roditelji oprez! Nađite vremena za svoju djecu ! Pružite im ljubav koju će vam jednog dana uzvratiti!!!!!!!!

  • Svaka čast za prvi komentar.Trebaju nam stručni savjeti i ne bi se trebali stidit toga.Vremena su se promijenila i danas je zaista teško odgajati djecu.Ne samo roditelji,nego i društvo,škola,crkva svi se uključit da se mladost izvede na pravi put.

  • Kako reagirate obe, : oduzeti dicu, dati i nekome ..,,, bla, bla, dok vi rodite bice druga moda, druga vrimena!! Ko zna zasto je osla, sta je u njenoj glavi??! Koji to roditelj ne brine o svojoj dici? Dok se ne izjasni B , sta mi moremo sudit??? Koga?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.