Promocija novih Renault modela Megana i Talismana u četvrtak (23.6.) u Š.Brijegu

Renault Tour karavana u četvrtak (23.6.) gostuje u Širokom Brijegu. Bit će ovo prigoda da vam prodajno osoblje Autokuće Matijević na novom autobusnom kolodvoru predstavi nanovije Renault modele Megane, Kadjar i Talisman.

Renault Talisman je nasljednik modela Laguna i Latitude kombinira downsizing filozofiju, prestižnije materijale i vrhunsku završnu obradu, komforniju unutrašnjost i visoku posvećenost detaljima, do sada rezerviranu isključivo za automobile iz premium segmenta.

Renault Talisman je prvi i jedinstveni model u srednjoj klasi, koji nudi šasiju sa četiri upravljiva kotača 4Control® za vrhunski užitak u vožnji, inovativni i ujedno izvanvremenski sistem MultiSENSE® koji omogućava bezbroj promjena na postavkama automobila (standard od druge razine opremljenosti Business), kao i sveobuhvatni multimedijalni sistem R-Link2® sa unikatnim 8,7 inčnim središnjim ekranom.

Renault Kadjar

Renault Kadjar

Novi Renault Megane je sve samo ne konfekcijski skrojen model kompaktne klase. Vojska dizajnera i inžinjera je disala jednim plućima kada je pokrenut, razvijan i okončan projekat četvrte generacije Megana. Svaki segment novog Meganea, od atraktivnog dizajna sa high-tech LED svjetlima, zatim raskošnog enterijera sa vrhunskom završnom obradom, te na vrhuncu importiranje napredne tehnologije iz viših segmenata sa unikatnom 4Control šasijom, brušen je pažljivo poput stranica najfinijeg dijamanta.

Uz Megane i Talismana Autokuća Matijević će u Širokom Brijegu posjetiteljima predstaviti i već dobro poznate modele Renault Kadjar, Renault Captur i robusni terenac Dacia Duster.

SERVISNE AKCIJE

Nakon vožnje u zimskoj sezoni idealan je trenutak za pripremu vozila za ljetne dane. U koncesiji AK Matijević možete servisirati klima uređaj svog automobila po akcijskoj cijeni. Posjetitelji, vlasnici Renault i Dacia vozila mogu dogovoriti besplatan kontrolni pregled svojih vozila u koncesiji AK Matijević.

Ovo zanimljivo događanje možete posjetiti u četvrtak na novom autobusnom kolodvoru Miškić bus d.o.o. u Širokom Brijegu od 10 – 17 h.

(www.jabuka.tv)