Proglašeni najbolji sportaši općine Čitluk

Nogometašica ŽNK Brotnjo Nikolina Soldo izabrana je za najbolju sportašicu seniorku općine Čitluk u 2022. godini u ekipnim sportovima, dok je karatašica Jelena Pehar iz KK Ipon – Zagreb izabrana za najbolju sportašicu seniorku u individualnim sportovima.

Najbolji sportaši seniori općine Čitluk su košarkaš Andrija Stipanović (BC Cluj) i nogometaš Mateo Sušić (FC Cluj), koji su u protekloj godini sa svojim momčadima osvojili naslove prvaka Rumunjske.

Najuspješnija seniorska ekipa općine Čitluk za 2022. godinu je ženska seniorska ekipa Šahovskog kluba Brotnjo, dok je priznanje za najuspješnijeg trenera u proteklog godini dobio Bojan Ubiparip iz AK Brotnjo.

Posebno priznanje ”Sportska legenda Brotnja” uručeno je nogometašu Davorinu Juričiću – Šojki, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Ovogodišnji dobitnik ”Nagrade Bože Gagro” je Krunislav Turudić, bivši aktivni sportaš i sadašnji predsjednik Boćarskog kluba Hrvatski radiša, a ovogodišnji dobitnici priznanja za doprinos razvoju i promociji sporta općine Čitluk za 2022. godini su NBA košarkaš Ivica Zubac i novinar Željko Planinić.

Posebno priznanje za doprinos razvoju sporta u općini Čitluk za 2022. godinu uručeno je Peri Primorcu, čiji je klub The Basement poznat po doprinosu razvoj sporta, posebice po sponzorskoj i partnerskoj potpori sportskim klubovima za redovite aktivnosti i organizaciju turnira.

Dodjela priznanja za najbolje sportaše Čitluka održana je u okviru manifestacije Dan općine Čiltuk, koja se nastavlja u srijedu svečanom sjednicom Općinskog vijeća Čitluk u hotelu Brotnjo s početkom u 12:00 sati.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.