Prodaje 50 godina staro cvijeće koje je dobila od Eltona Johna

Obožavateljica Eltona Johna prodat će na skoroj aukciji cvijeće koje joj je pop zvijezda poklonila prije gotovo 50 godina.

Tada šesnaestogodišnja Deborah Williams iz Wolverhamptona otišla je vidjeti svog idola na nastupu 1976., kada je bacao crvene karanfile u publiku.

Nakon što su joj cvjetove u gužvi oteli iz ruke, kaže Deborah, Elton John se spustio s pozornice i utisnuo joj novo cvijeće u ruku.

Sada u dobi od 64 godine, Deborah sprema brižno sačuvane cvjetove i druge dragocjene predmete za aukciju 14. lipnja.

Koncert prije 50 godina održan je u Wolverhampton Civic Halls, a ulaznice su koštale samo 2,50 funte, prisjeća se Deborah.

Od tada ih čuvam zajedno sa svim drugim Eltonovim memorabilijama koje posjedujem. Cvjetove sam prešala i osušila i držala u knjizi s tekstovima njegovih pjesama, kazala je.

Jako su mi dragocjeni i zato ih sada prodajem. Nemam djece i ako mi se nešto dogodi, bojim se da će završiti u smeću, dodaje.

Riznica suvenira Deborah Williams uključuje majice Eltona Johna, letke, programe, ulaznice za koncerte, fotografije, bedževe i postere, uključujući poster Eltona Johna i Raya Coopera iz 1977.

Tu je i bubnjarska palica koju je koristio Eltonov udaraljkaš Ray Cooper u Birmingham Hippodrome Theatreu 1979. godine.

Svi predmeti bit će ponuđeni na prodaju u tri dijela u Hansons Auctioneers’ Music Memorabilia, a očekuje se da će zaraditi oko 500 funti.

Za svoju turneju Farewell Yellow Brick Road legendarna pop zvijezda nastupa u Birminghamu u Utilita Areni 10. i 11. lipnja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.