Procurio novi dres Hrvatske?

Hrvatska nogometna reprezentacija je izborila nastup na novom velikom natjecanju. Vatreni će nastupati na Svjetskom prvenstvu u Kataru koje je na rasporedu od 21. studenog do 18. prosinca ove godine, a na tom će se natjecanju Luka Modrić i društvo svijetu predstaviti u novom dresu.

Footy Headlines, stranica koja se specijalizirala za dresove nogometnih klubova i reprezentacija, još jednom tvrdi da zna u kakvim će dresovima Vatreni igrati u Kataru.

Spomenuti portal često unaprijed ima objave o izgledu dresova klubova i reprezentacija, a njihova nagađanja se nerijetko pokažu točnima.

Ako su i ovoga puta u pravu, Nike, koji je i dalje zadužen za oblačenje hrvatske nogometne reprezentacije, radi na dresu koji podsjeća na onaj kakav je reprezentacija nosila u Francuskoj 1998. godine. Dres koji je predstavio Footy Headlines je na razini koncepta nastalog prema informacijama koje posjeduju.

Dobili smo nove informacije o domaćem dresu Hrvatske za Svjetsko prvenstvo u Kataru i prema njima napravili koncept mogućeg dizajna, stoji na stranici Footy Headlines uz fotografiju novog dresa.

(www.jabuka.tv | Foto: Luka Stanzl/Pixsell)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.