Pročitajte kako će Čitluk proslaviti svoj dan

Obilježavanje Dana općine Čitluk održat će se od 20. do 24. svibnja u toj općini.

Prvog dana manifestacije održat će se kazališna predstava “Učiteljice” u izvedbi HKUD-a “Didak” župe Gradnići, u hotelu Brotnjo u Čitluku u 20 sati dok će drugi dan, 21. svibnja biti održan Stolnoteniski turnir – BROTNJO OPEN 2016., u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku u 9.30 sati.

U nedjelju, 22. svibnja, svečano će biti otvorena novoobnovljena Športska dvorana Osnovne škole Čerin u Čerinu, u 19.30 sati, nakon čega će biti upriličen program u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Čitluku.

Tom prilikom održat će se predstavljanje slikovnice “Fra Slavko Barbarić – Priča o čovjeku ogromnog srca”, autora Pere Petrušića i Anele Korać, u Osnovnoj školi Čerin.

U ponedjeljak, 23. svibnja održat će se Malonogometni turnir osnovnih škola Bijakovići, Čerin i O.Š. fra Didaka Buntića Čitluk, na igralištu Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića Čitluk, u 10 sati.

Isti dan, u sklopu Programa Ogranka Matice hrvatske u Čitluku, bit će upriličena izložba akvarela Nevena Jakovljevića u Galeriji Klub Matice hrvatske, Čitluk, u 19.30 sati, dok će predstavljanje “Knjiga o knjigama” prof. Ivana Sivrića biti upriličeno u hotelu Brotnjo, u 20.30 sati.

U utorak, 24. svibnja, u 10 sati položit će se vijenci ispred Spomen križa za sve poginule hrvatske branitelje Brotnja, nakon čega će u 11 sati biti odžana sv. misa zahvalnica, u župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Čitluk planirana je u hotelu Brotnjo u Čitluku, u 12 sati dok će koncert učenika Glazbene škole Brotnjo biti održan u župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku, u 20 sati.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.