Probudila se iz kome: ”Molila sam s Ivanom Pavlom II.”

Mlada majka, 33-godišnja Ivana Greco iz Catanije, doživjela je jednu vrlo neobičnu priču. U ožujku ove godine, u 32. tjednu trudnoće, hospitalizirana je zbog moždane aneurizme. Carskim je rezom donijela na svijet djevojčicu koja je tada težila samo pola kilograma. Liječnici su uspjeli spasiti život malene djevojčice, međutim Ivana se nije budila iz kome. Za to je vrijeme, kako kaže, doživjela jedno neobično iskustvo.

– Dok sam bila u komi molila sam s Ivanom Pavlom II. On je sjedio pored mene na krevetu, osjetila sam njegovu ruku na svom čelu… Molili smo satima i satima, dan za danom, svaki dan… – priča Ivana koja je sigurna da je blaženi papa spasio njezin život i život njezine djevojčice.

– Stavio je moju glavu na svoje rame i rekao da se molimo Gospi. Svaki dan me grlio… Rekao je da nikad ne prestanem moliti. Kada je rekao da mora ići, tada sam se probudila iz kome.

Nakon što se probudila, prvo što je napravila pohitala je posjetiti svoju djevojčicu, malenu Rebeccu Mariju, koja je još uvijek hospitalizirana na Odjelu neonatologije.

– Suprug i ja 24. lipnja idemo u Međugorje, kako bismo zahvalili Gospi na njezinu zagovoru. Uvjerena sam da nam je njezin zagovor i zagovor blaženog pape spasio život. Nema drugog objašnjenja, za nas ovo je čudo – kaže Ivana.

Ovo je još jedno u nizu ozdravljenja po zagovoru bl. Ivana Pavla II. Samo u godini nakon njegove smrti registrirano ih je više od dvije tisuće. Vjernici diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju njegovu kanonizaciju. Oni su još u travnju 2005. na papinu sprovodu vikali “Santo subito!”, tražeći da se poljskog papu odmah proglasi svetim. (Bitno.net)

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.