Problemi sa CIPS-om u Hercegovini, građani ne mogu izvaditi osobne dokumente – Jabuka.tv

Problemi sa CIPS-om u Hercegovini, građani ne mogu izvaditi osobne dokumente

Zbog snježnog nevremena nastali su veliki problemi na lokacijama gdje je instalirana oprema putem koje se ostvaruje komunikacija sa IDDEEA-om, pa brojni građani ne mogu izvaditi osobne iskaznice i druge dokumente u Odsjeku upravnih poslova (CIPS).

Ekipe su na terenu i radi se na otklanjanju kvarova, javljaju iz MUP-a ŽZH.

Nadaju se da će se to što prije otkloniti kako bi građani Županije Zapadno hercegovačke mogli ostvariti svoja građanska prava.

Ovim putem želimo se ispričati građanima i zamoliti ih za strpljenje, priopćeno je.

Slični problemi su i u HNŽ-u, gdje sustav radi jedino u Jablanici i Neumu, dok u drugim gradovima i općinama građani ne mogu ostvariti svoja prava.

Preporučuje se svim građanima da, prije nego se zapute na CIPS lokacije u svojim mjestima prebivališta da se putem telefona informiraju o trenutnoj situaciji.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

 • Jao onih “teta” u šb. Pa mogu li bar fino kulturno reći u čemu je problem. A ne da odeš od tamo kao popišan, kao da ih pitaš novce a ne neku potvrdu. Poradite malo na kulturi molim lijepo, znam da ovo čitate jer trenutno ne radite ništa.

 • Pa ti i jesi popišan,nije ko ?Osoblju koje radi u CIPSu u Širokom sve pohvale.I novi šef je to poboljšao maksimalno i ako su uvijek bili dobri.Ti iznad što pišeš takve gadosti svoje frustracije liječi na drugom mjestu.Radim u drugoj službi i doživljavam svakakva poniženja od zaguljenih stranaka tipa ,ne treba njima šutit itd.Došla radnica iz butige i ponaša se ko idiot.Halo? Pa ,za to sam da se prijavi svakoga tko svoj posao ne radi kako treba a danas se to lako može i putem e-maila.
  Ali trpit ne utemeljene uvrede i frustracije ako se taj netko nije kvalitetno poj…. e to neće ići.Dakle ,CIPSu u Širokom kapa do poda a ima još odličnih službi u ovom gradu ..Nekima ni dragi Bog ne bi ugodio a dođe tamo bez maske, kašlje ,kiše ,zaudara .Svi trebamo poći od sebe i razmisliti ako imamo čime, prije nego nešto naškrabamo.

  • Svka čast CIPSU, ali zar ne bi bilo bolje imati touch screen aparat, upisati svoj matični broj i da nam on ispiše potvrdu o prebivalištu. Ionako svako svakome kod nas može izvaditi CIPS. Postojeće radnice bi na taj način popunile nedostatak radne snage u drugim branšama, smanjili bi se troškovi i ubrzao proces – moglo bi raditi i 0-24h. Da kažem da bi mogli na otisak prsta koji smo ostavili za osobnu iskaznicu mogli sve dokumente preuzimati bez sigurnosnih problema :/

  • @ Anonimno 12. siječnja 2021. u 9:46, hvališ se da radiš u službi a pišeš ko umjesto kao ili pak k’o, zatim pišeš “poboljšao maksimalno i ako su uvijek bili dobri” umjesto iako, dakle da zaključimo u službi nam radi uglavnom nepismen kadar. Divota…

 • Rijetko će te danas naići na mjesta koja pružaju uslugu da će te osoblje dočekati ljubazno.
  Moj zaključak je nedostatak kućnog odgoja i opće kulture kod mladeži koja u većini slučajeva ne zna cijeniti svoje radno mjesto, da sve probleme ako ih imaju ostave kući da stranka gost ili kupac ne smiju primijetiti njihov hir ili nervozu.

 • Svaka cast u sveme si u pravu nekim miko ne moze udovoljit ne radim ni u jednoj sluzbi a di god sam se obratila niko me nije neljubazno primijo ako si ti pristojan idrugi su peistojni

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.