Privremena regulacija prometa u Ljubuškom

Policija obaviještava građane da će u petak 25. ožujka, na području općine Ljubuški, zbog vjerske pobožnosti Puta križa, na četiri različite lokacije vrijediti privremeni režimi prometa.

S početkom u 15.30 sati, vjernici će se okupiti ispred crkve sv. Kate u Ljubuškom, i u procesiji kretati slijedećim ulicama: Zrinsko-frankopanskom, Ulicom Alojzija Stepinca, Splitskom ulicom (prema zgradi Elektroprivrede HZHB), Ulicom Tomislava Ivčića, Ulicom Nikole Kordića, Ulicom Silvija Strahimira Kranjčevića, Ulicom fra Ljudevita Rupčića, Ulicom fra Anđela Nuića kojom će procesija doći do Trga sv. Ante i nove crkve sv. Ante, u kojoj će vjerski obred početi u 18.00 sati.

Policijski službenici PU Ljubuški regulirati će promet na način da se potpuno obustavi promet u ulicama kojima se kreće vjerska procesija, a nakon izlaska procesije iz određene ulice promet u istoj će biti normaliziran.

Također, održat će se još tri procesije, koje će ići do Crkve sv. Paškala u Vitini, u kojoj će se u 18.00 sati održati vjerski obred – jedna procesija će u 14.45 sati krenuti iz mjesta Proboj, druga procesija će u 15.00 sati krenuti iz mjesta Grabovnik, a treća procesija će u 15.45 sati krenuti iz mjesta Gornja Vitina.

Policijski službenici PU Ljubuški regulirati će promet na cestama kojima se budu kretale navedene vjerske procesije.

Sudionike u prometu pozivamo na strpljenje i na poštivanje privremene regulacije prometa, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.