Privedeni dileri iz Viteza, pronađena droga i oružje

U sklopu policijske akcije, izvršen je pretres prostorija na četiri lokacije, a pronađena je zapakirana droga spremna za prodaju, a pretpostavlja se kako se radi o hašišu i marihuani.

Dvije osobe privedene su u Vitezu, a osumnjičene su za proizvodnju i trgovinu drogom. Radi se o 31-godišnjem B.N., za kojim je raspisana potjernica zbog nevraćanja na izdržavanja kazne zatvora nakon odobrenog korištenja izvanzavodskih pogodnosti, dok je drugi privedeni 30-godišnji D.LJ.

U sklopu policijske akcije, izvršen je pretres prostorija na četiri lokacije, a pronađena je zapakirana droga spremna za prodaju, a pretpostavlja se kako se radi o hašišu i marihuani. Osim droge, u pretresima je pronađena i snajperska puška, te veća količina tehničke robe koja je najvjerojatnije ukradena.

Osoba B.N. je predana službenicima zatvorske policije, dok će nakon okončanja kriminalističke obrade D.LJ., biti predan županijskom tužiteljstvu u Travniku.

(FENA)


4 komentara

  • Kad ce doc na red politicari oni su najveci narkomani i lopovi od glave se zmija bije okanite se sitne ribe velike zatvorite i rjesen problem

  • Dobro ovo su sitni dileri a gdje su oni glavni što im to prodaju na veliko da oni rasturaju na ulici,kafićima itd.Svi otprilike u Lašvanskoj dolini znaju tko stoji iza tih ružnih,prljavih rabota ali su očito premoćni ili su u sprezi sa nekim iz politike ili policije pa su zaštićeni sve ove godina.Pojedinci ništa ne rade a vozaju aute od 100 000 eura,imaju nekretnine po moru,planinama,luksuz na visokoj nozi a nikom to nije sumnjivo. Vitežani,Busovljaci,Travničani,Kiseljačani, odvažite se progovorite i zaštitite svoju djecu dok nije kasno.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.