Privedena zbog obiteljskog nasilja: Istukla dečka, a napala je i policajce!

Heather Locklear završila je u pritvoru nakon što je prijavljena za obiteljsko nasilje, ali i napad na policajce! Odveli su je i u bolnicu na vještačenje.

Glumica Heather Locklear završila je u pritvoru nakon što je prijavljena za obiteljsko nasilje, ali i napad na policajce. TMZ piše kako se incident dogodio u nedjelju navečer u njezinom domu. Policija je dobila dojavu o obiteljskom nasilju, a kada su stigli na adresu, glumica je i prema njima postala nasilna.

Zvijezda serije “Melrose Place” navodno je tukla svog dečka, a u obračunu ih je zatekao njezin brat, koji je potom pozvao policiju. Dečko glumice imao je vidljive tragove nasilja, a potom se glumica opirala privođenju pa je fizički napala i policajce, prenosi dnevnik.hr.

Odveli su je, naposljetku, u bolnicu na vještačenje.

Heather je kasnije puštena iz pritvora jer je platila jamčevinu. Osim toga, dugo je imala problema i s drogama i alkoholom. Nije ovo ni prvi put da se potukla s partnerom. Naime, i 2011. je uhićena zbog obiteljskog nasilja, potukla se i s Jackom Wagnerom, kolegom iz “Melrose Placea” i tadašnjim dečkom!

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.