Pripreme za 12. Malonogometni turnir „Herc. Vinjani“ u punom jeku

Pripreme za Malonogometni turnir „Hercegovački Vinjani“ 2017. godine veće su nego ranijih godina. Tako je ovih dana postavljen novi asfalt na igralište, a radilo se i na uređenju cjelokupnog dvorišta. Sudionici će imati priliku zaigrati na potpuno novom terenu, a posjetitelji uživati u novom ambijentu i dobrom nogometu. Organizatori očekuju spektakl, kvalitetne ekipe i veliki broj posjetitelja.

Prijave ekipa su u tijeku, a prijaviti se možete do 29. srpnja. Istog dana u prostorijama Osnovne škole Ivana Mažuranića u Vinjanima s početkom u 20.00 sati održat će se izvlačenje parova.

Prijave ekipa i informacije možete dobiti na broj mobitela: 063/206-202 (Tomislav Lončar).

Nagradni fond turnira iznosi 4.500 KM, a pobjedniku će pripasti 3.000 KM. Drugoplasirana ekipa osvojit će 1.000 KM, a trećeplasirana 500 KM. Osim novčanih iznosa, ekipe će dobiti i pehare.

Također, bit će nagrađeni najbolji igrač, vratar i strijelac turnira. Bit će proglašena i ”fair play” ekipa te najbolji voditelj ekipe.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Kako se tako brzo sredi igraliste asfalt organizira se sve munjevitom brzinom za turnir.
    A ovamo kad nesto treba pametnije npr asfaltirati neku ulicu popraviti skolu itd nikako ne moze,nema sredstava,nema se vremena..
    mi smo narod od kruha i igara..
    zalosno ali istinito

  • Slažem se sa ovim gore komentarom, ubuduce naj prije stavite na internet pa da vam ovi “anonimni” kažu šta ćete radit!
    Zaboga pa anonimni sigurno bolje zna šta treba raditi nego vi mještani i opcina…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.