Prijavite se za susret s Papom u Sarajevu

Svi vjernici koji žele sudjelovati na Misnom slavlju s papom Franjom, 6. lipnja 2015. na stadionu Koševo, trebaju se prijaviti u svoj župni ured, a župnik će potom prijaviti svoje vjernike Uredu za prijavu i registraciju vjernika u Sarajevu (Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije) najkasnije do ponedjeljka, 11. svibnja 2015.

Župnici su zamoljeni da, u skladu s mogućnostima, dostave ime, prezime i broj mobitela voditelja grupe i vozača autobusa. Spomenutom uredu trebaju se, također, prijaviti i svi svećenici i svi drugi koji žele sudjelovati na Svetoj misi na stadionu Koševo.

Više informacija o prijavi

Prijavu mogu poslati i grupe hodočasnika iz raznih crkvenih institucija, ali nije moguća registracija hodočasnika putem agencija. Iako će organizatori nastojati osigurati da što veći broj vjernika bude na stadionu, uključujući i sam travnjak i atletsku stazu, postoji mogućnost da svi vjernici ne mognu stati unutar stadiona.

Zato će ispred stadiona biti postavljeni veliki ekrani, a i papa Franjo će, vozeći se u papamobilu, pozdraviti i ove vjernike. Prednost na stadionu imat će oni koji se ranije prijave. Sve dodatne infomarcije potražite na službenim stranicama www.papa.ba.

(www.jabuka.tv)15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.