Prijavite se za MFF School 2021.

Otvorene su prijave za MFF School –  multikulturalnu filmsku radionicu koja se održava u sklopu Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu.

Radionica za napredne održat će se od 17. do 28. kolovoza 2021., gdje će polaznici sudjelovati u stvaranju kratkog igranog ili dokumentarnog filma. Uz pomoć naših partnera iz organizacije Outside The Lens i produkcije Circe 3 producirat će se dva filma koji će biti prikazana na zatvaranju 22. Mediteran Film Festivala.

Tim učenika, mentora i predavača udružit će se u pisanju scenarija, produciranju, snimanju i montiranju filmova i tako proći kroz sve faze važne za nastanak filmskog djela.

Svi oni koji se prijave, a do sada nisu sudjelovali na našim radionicama, moraju proći radionicu za početnike koja će se održati od 9. do 11. kolovoza 2021. I ove godine radionica kao i sam festival podržan je od Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

Prijavite se OVDJE za MFF School 2021.

Sve dodatne informacije potražite na [email protected].

Podsjećamo, 22. Mediteran Film Festival će se od 25. do 28. kolovoza održati u Širokom Brijegu. Pripreme su u punom jeku a najbolji filmovi za natjecateljski program biraju se među 300 naslova pristiglih putem online aplikacije MFF-a.

Više informacija o 22. izdanju Mediteran Film Festivala potražite na službenoj web stranici ili Facebook stranici.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.