Prijavite se na Violeta Summership 2018. i iskoračite u poslovni svijet

Dosta Vam je puke teorije, nastave bez imalo prakse ili samo želite iskusiti kako je biti dio tima, korporacije, sudjelovati u projektima, razvoju proizvoda ili se, pak, okušati u potencijalnom željenom radnom mjestu?

Violeta je tu za Vas.

Učinite i napravite prvi iskorak u poslovni svijet.

Tko se može prijaviti?

Svi studenti diplomskih studija društvenih i tehničkih znanosti. Prijave su otvorene od 22. lipnja 2018. do 2. srpnja 2018. godine.

Što nudimo?

Nudimo plaćenu ljetnu praksu u trajanju dva mjeseca i svaki student koji prođe program ljetne prakse dobiva certifikat i preporuku o završetku iste i ulaze u bazu potencijalnih zaposlenika Violete.

Sudjelovanje u top projektima – od ideje do realizacije. Rad s mentorom na stvarnom projektu, sudjelovanje u radionicama, projektnim zadacima, upoznavanje s alatima, rad u opuštenoj i stimulativnoj atmosferi.

Violeta summership postala je i plodno tlo za studente koji su prošli program. Naime, 85 % naših polaznika ljetne prakse dobilo je mogućnost nastavka svoje radne i profesionalne karijere u Violeti i ona je postala njihov prvi posao. Tako su, osim radnog iskustva, stekli brojna poznanstva, napredovali i na profesionalnom i osobnom planu i okusili poslovni svijet.

Za više informacija možete kontaktirati 039/660-455 ili izravno saznajte sve o radu u Violeti kroz razgovor sa zaposlenikom iz odjela po Vašem izboru putem Skype-a ili sa zaposlenikom koji je prošao kroz našu studentsku ljetnu praksu.

Radujemo se Vašoj prijavi!

***sponzoriran članak