Prijavite se na Utemeljiteljsku skupštinu Udruge širokobrijeških gospodarstvenika

Inicijativni odbor za osnivanje Udruge gospodarstvenika-poslodavaca Grada Široki Brijeg, prema Odluci sa sastanka Inicijativnoga odbora od 12. travnja 2018. godine raspisuje:

Javni poziv

za prijavu sudjelovanja na Utemeljiteljskoj skupštini Udruge gospodarstvenika-poslodavaca Grada Široki Brijeg.

I. Predmet Javnoga poziva
– Sudjelovanje u radu Utemeljiteljske skupštine radnoga naziva: Udruga gospodarstvenika-poslodavaca Grada Široki Brijeg u svojstvu člana skupštine, dopuštenje za kontaktiranje u svezi zaprimanja radnog materijala i prijedloga Statuta buduće Udruge, uvjeta i načina učlanjenja.

II. Pravo na podnošenje prijave
– Svako pravno lice koje obavlja gospodarsku djelatnost na teritoriju Grada Široki Brijeg
– Svako pravno lice koje ima podružnicu ili na drugi način obavlja svoju djelatnost na teritoriju Grada Široki Brijeg
– Svako pravno lice kojem je osnivač-vlasnik rođen, živi ili je podrijetlom s područja Grada Široki Brijeg, bez obzira gdje obavlja svoju djelatnost

III. Način podnošenja prijave
– Prijavni obrazac koji je sastavni dio ovoga poziva, popunjen i ovjeren, dostavljen na mail adresu:
[email protected]
ili na recepciju Hotel Park Široki Brijeg, najkasnije do 30. travnja 2018. godine do 19.00 sati.

Kliknite i preuzmite pristupnicu

Pristupanje Udruzi i verifikacija članova vršit će se na samoj Utemeljiteljskoj Skupštini, napomenuto je iz Inicijativnoga odbora Udruge poslodavaca-gospodarstvenika Široki Brijeg.

Gospodarstvo Širokog Brijega na dnevnoj razini radi promet od 3.251.015 KM!

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Sta li ce nam sad spakirat?! Da nece narodu donirat kofere da se mogu lakse spakirat kad podju u inozemstvo? Osim toga, sve smo vidili i hvala IM sto smo ovdje gdje jesmo.

  • Inicijativa je dobra, samo iz sve napisanog se nemože razaznati o čem se radi, plan, program, ciljevi su bitni, ako će biti kao do sada da se sve svodi na politikanstvo i promoviranja samo odabranih, mislim da neće ići, ima dosta firmi koje odlično posluju a nisu involvirane ni u što osim u svoj posao, pa bi takvim firmama ovakve udruge trebale biti odskočna daska za veći razvoj kroz neka sufinanciranja koja bi ova udruga mogla priskrbiti ako se bude radilo kako treba

  • Dogovor za podizanje plaća minimalno 1000 KM neto,20 dana minimalno godišnjeg odmora do 30 dana,40 satno tjedni radno vrijeme mjesečno 160 sati,plaćen put i doručak itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.