Prijavite se na Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva u Mostaru

Studentski simpozij sanitarnog inženjerstva SanMo održava se već četvrtu godinu, te je svojim uspjehom postigao zavidnu zapaženost u regiji.

Do sada brojni studenti, stručnjaci i znanstvenici predstavljali su svoje radove vezane uz široku djelatnost sanitarnog inženjerstva. Zbog cijele epidemiološke situacije posljednjih godina djelatnost sanitarnog inženjerstva dobila je na značaju.

Studenti Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, 2019. godine su započeli sa organizacijom Studentskog simpozija koji okuplja studente kako bi razmijenili iskustva i znanja iz struke.
I ove godine, sukladno s epidemiološkim mjerama, Simpozij će biti održan 5. i 6. svibnja, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Organizacijski odbor se nada velikom broju prijavljenih sudionika, koji mogu sudjelovati kao aktivni (izlažući svoj rad) i pasivni sudionici. Za sada predavači znanstvenih i stručnih radova dolaze iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a organizatori se nadaju dolasku studenata i znanstvenika iz cijele Europe.

Biti dio ove priče već četvrtu godinu je nevjerojatno iskustvo. Mi, studenti Sanitarnog inženjerstva, primijetili smo prostor za unaprjeđenje u našoj struci. Stoga smo organizirali ovaj simpozij SanMo kako bismo iskoristili taj prostor za napredak, ali i suradnju s drugim zdravstvenim strukama. Svake godine imamo odlične znanstvene i stručne radove koji doprinose razvitku naše struke, te mogu slobodno reći da to očekujem i ove godine, izjavila je Ana Planinić, predsjednica organizacijskog odbora studentskog simpozija SanMo 2022.

Svi koji žele sudjelovati na simpoziju SanMo 2022 mogu to učiniti aktivno i pasivno. Ako želite biti sudionik studentskog simpozija Sanitarnog inženjerstva, prijaviti se možete do 10. travnja 2022. putem POVEZNICE.

Pozivamo sve studente biomedicinskih smjerova da prijave svoje radove i tako obogate i ovogodišnji simpoziji, navode organizatori.

Važno je napomenuti da Komora zdravstvenih radnika iz Hrvatske i Komora diplomiranih zdravstvenih inženjera iz Bosne i Hercegovine boduje simpozij, a suorganizatori su Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu i Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Dodatne informacije možete pronaći na web stranici Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, društvenim mrežama simpozija ili kontaktiranjem organizatore na e-mail: [email protected]

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.