Prijavite se na radionice na 16. Mediteran Film Festivalu

Pozivamo sve srednjoškolce i one koji će to postati u rujnu, a koji do sada nisu bili polaznici filmskih radionica na Mediteran Film Festivalu, da se prijave. Na radionici će upoznati osnove filmskog stvaralaštva koje će im biti potrebne da se pridruže filmskoj Školi MFF-a.

Radionica za početnike će se održati od 10. do 12. kolovoza u Širokom Brijegu s početkom u 9.00 sati. Predavači na radionici će biti Lucy Eagleson i Antoni Ćorić, a koordinator radionice je Hrvoje Bazina. Radionice na MFF-u su besplatne. Sve prijave slati najkasnije do 5. kolovoza na kontakt e-mail: [email protected] ili na telefon: 063/652-073

Lokacija održavanja radionice biti će poznata nakon prijava.

Pogledajte film nastao na prošlogodišnjoj radionici MFF-a.

Škola MFF-a će se održati od 17. do 26. kolovoza u Širokom Brijegu. Škola će se odvijati pod mentorstvom američke redateljice Lucy Eagleson i koordinatoricom Hilary Morefield. Kao gosti predavači sudjelovati će YouTube space LA post-production menadžer i redatelj Tyler Gunderson te snimatelj Antoni Ćorić. Lucy i Hilary dolaze iz San Diega (Kalifornija) iz američke filmske organizacije za mlade “Outside the Lens” koja u suradnji s Mediteran Film Festivalom organizira školu MFF-a. Uz predavače iz “Outside the Lens” stiže i sedmoro mladih koji će se pridružiti ekipi.

Cilj škole, koja će trajati devet dana, je snimiti kratki igrani film. Svi polaznici će imati priliku da uđu u svijet režije, glume, produkcije, snimanja, montaže, tonske obrade i ostalih djelatnosti koje su nužne da bi nastao jedan film. Film će biti prikazan na ceremoniji otvaranja 16. MFF-a 26. kolovoza u 21h.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.